Какво вещаят планетите за всички зодии през месец май разкрива

...
Какво вещаят планетите за всички зодии през месец май разкрива
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през май

Какво вещаят планетите за всички зодии през месец май разкрива астроложката Марги Паскалева, която изготвя ежедневни и месечни хороскопи за Lupa.bg.

ОВЕН – през този месец се постанова да извършите проверка на вашите и непознатите запаси, кое е най-ценно за вас на този стадий и дали тези полезности са сходни с полезностите на вашите сътрудници или съперниците. Някои от вас ще би трябвало да разрешат значими финансово-банкови или наследствени въпроси. До 24 май силата е понижена и съпротивителните ви сили са намалени.

Нуждаете се от успокоение и повече изолираност, с цел да възстановите силите си. Препоръчително е да се предпазвате от интриги, подмолни дейности и подмолни игри на някои хора. Не се доверявайте на никого - не споделяйте проектите си и персоналните си секрети.

Медитацията и всевъзможни други духовни практики, музиката и танците ще ви се отразят доста добре.

Грижете се за здравето си, подсилете имунитета. След 24 май Марс към този момент е във вашия знак Овен и ще почувствате прилив на сила, храброст и интензивност в дейностите си.

ТЕЛЕЦ – акцентът при вас през този месец е върху взаимоотношенията ви с другите хора - сътрудници и съперници. Някои от вас може да приключат правосъдни разногласия, а други да се разделят с бизнес или интимни сътрудници / другари. Възможни са изменничества от тяхна страна и разочарования, които да ви подбуден към това извънредно решение.

Вие сте извънредно търпеливи и лоялни към околните и приятелите си, само че всички хора не са като вас. За родените в края на април и първите 10 дни на май част от компликациите и проблемите са към края си. Този месец е по-труден и спорен за родените след 10 май Телци.

Разчистете некачествените хора към себе си и приключете вечно с тях. Навлизате в нов стадий от живота и е време да измененията полезностите и метода си към хората. След 24 май би трябвало да мислите повече за себе си и да се погрижите за душевния си мир.

БЛИЗНАЦИ – напрежението в всекидневието ви до 24 май ще е огромно, изключително на работното ви място. Възможни са интриги и спорове с хора, от които зависи бъдещето ви, увеличаване на страховете.

Препоръчително е да не се натоварвате душевен, да обръщате задоволително внимание на здравето си, защото напрежението може да се отрази на здравето ви.

Ако имате незавършени задания и работни задължения, най-хубавото време да приключите с тях е след 10 май. Някои от вас може да изгубят работата си, по тази причина се вглеждайте по-често в себе си и не търсете постоянно виновността в другите. Хората с персонален бизнес могат да подхващат промени в структурата на компанията и редуциране на чиновници.

Месецът не е удобен за интервенции, в случай че не са животоспасяващи. След 24 май ще се радвате на сериозна поддръжка от страна на своите другари, обичани и съидейници.

РАК – каквото и да ви предложи ориста до 24 май имате повече шанс и поддръжка от страна на звездите. След 24 май навлизате в по-труден и под напрежение интервал до 5 юли, по тази причина бъдете деликатни в проектите и дейностите си на този стадий.

При някои от Раците ще има положителни вести от чужбина и благоприятни условия за пътешестване зад граница, при други да завърши нещо значимо обвързвано с бъдещето на децата, а при трети акцентът ще е върху любовта и интимните връзки. Пълното лунно затъмнение на 16 май е в знака Скорпион във вашия базисен 5 дом и някои от тези въпроси могат да приключат и трансформират в близко бъдеще.

Ако всред дамите Рак има бременни, може би следва раждане през този месец, само че в случай че към момента е рано почивайте повече не се натоварвайте. Месецът не е подобаващ за сключване на нови контракти, за покупка на техника или автомобил. Добро време за ремонт.

ЛЪВ – през месец май бъдете по-пестеливи и деликатни във финансовите каузи. Не давайте в заем и не взимайте нов заем. Ако имате нужда и опция можете да рефинансирате сегашен заем за потребностите на дома.

Взаимоотношенията с околните хора ще са положителни и можете да разчитате на тяхната поддръжка. След 10 май планетата на триумфа навлиза в огнения знак Овен и ще ви носи повече шанс до 27.10.22 год.

При някои от вас е допустима смяна в работата, нови хрумвания за бъдещето, които имате късмет да реализирате. Но прекомерния възторг не е целесъобразен.

При други през втората половина на май, най-много до към месец, следва смяна в дома или местоживеенето. След 10-ти е време за поправки, за проверка на персоналните или бизнес средства. Приятна среща със остарял прочут от предишното. Не се връщайте към остарели връзки. След 24-ти навлизате в доста добър интервал.

ДЕВА – от вас се изисква изключително внимание към сътрудниците и към други хора, които биха се пробвали да ви излъгват по някакъв метод или да ви въвлекат в конспирация. Ще ви се отрази позитивно, в случай че дружно с интимния си сътрудник си организирате отмора или екскурзия до сантиментално място.

Не се поддавайте на неразбираеми и нереалистични оферти от страна на хора, които не познавате задоволително. На някои от вас следва споразумяване на наследствени или други финансови въпроси. Сега не е време за пускане на нови действия и планове. Съсредоточете се върху себе си и поправете остарели свои неточности. В работата при някои от вас може да се наложи да се извърши инспекция на документи и съществуващи контракти по поети преди време задължения.

Добър месец за самоусъвършенстване, за диалози с задгранични сътрудници, за дотъкмяване на изостанали работни планове, за реклама.

ВЕЗНИ – при започване на месеца някои от вас може да получат покачване в работата си или да им бъдат предоставени повече отговорности. При други акцентът ще бъде здравето, а при трети – финансови въпроси или наследствени имущества.

Ако се постанова да вземете нов заем, направете го преди 9 май или след 4 юни. Ако към този момент имате заем, можете да го рефинансирате. На работното място не споделяйте персоналните си секрети, предпазвайте се от лицемерни сътрудници. Ако сте шеф, наблюдавайте подчинените си да извършват отговорностите си. В първия случай може сътрудник да ви въвлече в конспирация, а във втория – ваш чиновник да ви мами или кръшка от работа.

Грижете се добре за здравето си - предпазвайте се от инфекции и при къпане във вода. Не е целесъобразно този месец да се пътува по вода. Любовните връзки ще са по-интензивни, изпълнени с доста пристрастеност, изключително след 24-ти.

СКОРПИОН – при вас звездното въздействие е в двете посоки, според от рождения ви хороскоп. По принцип месецът се обрисува доста по-спокоен и сполучлив за болшинството от вас. Радост и мотиви за празници в фамилията, романтика и топли взаимоотношения в любовта при младите и в брака при фамилните.

По-напрегнат ще бъде месеца за тези от вас, които са от поколението с Марс, Уран и Плутон в Дева, както и с Марс в Стрелец или Близнаци. Ако усещате напрежение и пораждат чести разногласия, значи попадате в тази група. Бъдете по-сдържани и търпеливи в връзките.

Вие сте максималисти и доста упорити, мъчно отстъпвате. Потърсете въпреки всичко и своите неточности. Сега е положително време да ги поправите и възстановите някои остарели връзки. След 24 май работата и отговорностите там се усилват, а надлежно и опциите за по-добри доходи. Авторитетът ви нараства.

СТРЕЛЕЦ – интервалът до 24 май не е лек за вас. Въоръжете се с самообладание и се фокусирайте върху стабилността. Сега не е време за вас за нови действия и рисковани инициативи.

На фокус са домът и фамилията ви. При някои от вас може да се наложи уреждането на веществен въпрос или смяна в местоживеенето. Внимавайте за измами при покупко-продажби. А още по-добре ще е да ги отложите за след 4 юни. Препоръчително е да се вземат ограничения против грабеж, пожар или наводняване в дома.

При други всред представителите на Стрелец може да възникне нуждата да се погрижат за собствен непосредствен.

Марс и Нептун в Риби основават причина за здравословен проблем с човек от фамилията, измами, обири, течове или наводнения. Бъдете по-наблюдателни, с цел да може бързо да реагирате при потребност. Любовта ви дава сили, а след 24 май (до 05.07) навлизате в доста мощен и сполучлив интервал.

КОЗИРОГ – до 24 май сте в един от най-силните си и положителни интервали. Месец май за вас е кондензиран с доста ползотворни контакти, пътувания и отлични благоприятни условия за реализиране на огромна част от фантазиите ви. Очакват ви и доста мотиви за фамилни празници.

Децата ще ви радват със своите победи и достижения. Някои от вас ще имат късмет даже за ново попълнение в фамилията. На триумфи могат да разчитат хората със личен бизнес и изключително в развлекателния бизнес, политиците, спортистите, мениджърите.

Много положително време за продажби, преподписване на контракти, изпити и състезания. Можете да започнете или завършите сполучливо курс или обучение. Младите представители ще печелят награди и медали в олимпиади.

Не стартирайте нищо ново този месец, не сключвайте нови контракти. Любовта е на назад във времето, само че от 28-ми връзките ще са по-топли и удовлетворяващи.

ВОДОЛЕЙ – главен приоритет през май за вас са финансови и семейно-битови въпроси. Парите като че ли ще изтичат сред пръстите ви. Ще печелите, само че се появяват непрестанно нови дупки за попълване. Бъдете рационални и не харчете ненужно до 24 май.

Месецът е подобаващ за дребни ремонтни действия в дома, за нареждане на дрешника и други поизостанали домашен отговорности. Насочете вниманието повече към себе си и персоналните си цели, а не върху близките в фамилията. Добро време за обсъждане и корекции както на проектите, по този начин и на взаимоотношенията с околните. Партньорските връзки могат да охладнеят след 29-ти или да бъдат на назад във времето.

За сметка на това от 24 нататък навлизате доста по-успешен и динамичен интервал, в който ще се появят положителни нови благоприятни условия за развиване и триумф. Нови инициативи и значими дейности започнете след 5 юни.

РИБИ – доста от вас, скъпи Рибки, през този месец ще са настроени на сантиментална вълна. Любовта при по-младите и взаимоотношенията при фамилните са в естетика. Много по-дейни ще бъдете през май. Имате положителни шансове за увеличение на приходите.

Разгърнете своите гении и действайте по-смело. Вашата персонална самокритика в този момент е най-важна. На триумфи и достижения могат да разчитат работещите в областта на изкуството, медицината, фармацевтиката, тайните служби, в производството и търговията с обувки и алкохолни питиета, горивата. До 10 май в това число Юпитер ще ви носи доста шанс.

Малко по-трудно ще постигате съгласие с хората, само че вие сте адаптивни и интуитивни, ще се справите с повече самообладание.

Бъдете непрекъснати и правилни с хората. След 10 май не купувайте нова техника или автомобил. Добро време за поправки в дома или по автомобила.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

· Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 26, май.

· Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 8, 9, 15, 16, 21, 22, 28 и 29 май.

· Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 3, 4, 10, 11, 16, 18, 23, 24, 30 и 31 май.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАЙ 2022:

· Първа четвърт – 09.05.2022 – 03:21 часа – Луна в Лъв

· Пълнолуние и цялостно лунно затъмнение – 16.05.2022 – 07:14 часа – Луна в Скорпион

· Последна четвърт – 22.05.2022 – 21:43 часа – Луна в Риби

· Новолуние – 30.05.2022 – 14:30 часа – Луна в Близнаци

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:

02.05.2022 от 13:13 ч. - 02.05.2022 до 13:46 ч.

04.05.2022 от 23:37 ч. - 05.05.2022 до 02:05 ч.

07.05.2022 от 13:25 ч. - 07.05.2022 до 14:50 ч.

09.05.2022 от 15:38 ч. - 10.05.2022 до 01:53 ч.

12.05.2022 от 06:59 ч. - 12.05.2022 до 09:34 ч.

14.05.2022 от 11:07 ч. - 14.05.2022 до 13:34 ч.

16.05.2022 от 12:28 ч. - 16.05.2022 до 14:50 ч.

18.05.2022 от 06:59 ч. - 18.05.2022 до 15:02 ч.

20.05.2022 от 14:59 ч. - 20.05.2022 до 15:53 ч.

22.05.2022 от 10:19 ч. - 22.05.2022 до 18:49 ч.

25.05.2022 от 00:33 ч. - 25.05.2022 до 00:39 ч.

27.05.2022 от 06:20 ч. - 27.05.2022 до 09:22 ч.

29.05.2022 от 17:10 ч. - 29.05.2022 до 20:22 ч.

31.05.2022 от 23:10 ч. - 01.06.2022 до 08:49 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР