Какво трябва да знаетеИзтеклият ултраширок AOC PD49 мониторът си сътрудничи

...
Какво трябва да знаетеИзтеклият ултраширок AOC PD49 мониторът си сътрудничи
Коментари Харесай

Тематичният за Porsche ултраширок извит геймърски монитор изтече с най-слабите продажби и вече ми е скучно — кой ги иска?

Какво би трябвало да знаете

Изтеклият ултраширок AOC PD49 мониторът си сътрудничи с Porsche и може да се похвали с 49-инчов екран с 240Hz периодичност на освежаване и вградена 5MP уеб камера.

Твърди се, че е ориентиран към геймърите и отдалечените служащи, първокласната му марка и неразбираемите спецификации може да лимитират неговата прелест, като цените не се разкриват евентуално до CES 2024, само че се чака да бъдат от висок клас.

Вероятно нишов артикул, партньорството с екстравагантни марки може да притегли професионални стриймъри или познати в технологиите звезди, а не елементарни консуматори.

CES 2024 (Consumer Electronics Show) е тъкмо зад ъгъла, като нормалните награди Red Dot Design се раздават на най-хубавите в ревюто за разнообразни категории. За страдание на профилираната марка за компютърни монитори AOC, последното й съдействие с Porsche (не, сериозно) изтече преди време посредством страницата за награди Red Dot, както беше видяно от писателите с орло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР