Какво трябва да знаем, ако обичаме Овен, Телец или Козирог.

...
Какво трябва да знаем, ако обичаме Овен, Телец или Козирог.
Коментари Харесай

10 правила, които да спазваш, ако имаш връзка с Овен, Телец или Козирог

Какво би трябвало да знаем, в случай че обичаме Овен, Телец или Козирог. Има 12 стоманени правила, които в никакъв случай не трябва да забравяме:
1. Ревнувай ги, с цел да се усещат обичани, само че не прекалявай, с цел да не ги засегнеш. Границата е много тънка. Няма нищо елементарно във връзките с тези зодии.
2. Не бързай да им приказваш за брак, семейство и деца – ще ги изплашиш! Но забавиш ли се повече... ще си тръгнат, чувствайки се недооценени. Сложна работа, нали?
3. Прекарвай повече време с тях. Това е знак, че ги обичаш и държиш на връзката ви. Ако поставиш работата си преди всичко, ще си навлечеш проблеми.
4. Постарай се и с финансовата част. Нито един представител на Овен, Телец или Козирог не може да отхвърли, че се вълнува от парите. Така си е...
5. Давай им повече романтика – това е нещото, което поддържа искрата на любовта им жива.
6. Обичай роднините им! Те са извънредно значима част от живота им и в случай че не се харесвате взаимно, Овните, Телците или Козирозите ще изберат тях, вместо любовта. Семейството преди всичко.
7. Побутвайте ги малко в фантазиите им. Имат смели фантазии, само че от време на време им липсва увереност, с цел да ги осъществят.
8. Никога не споменавайте нищичко за килограмите им. Много са докачливи на тази тематика. Оставете ги да си бъдат прелестни във всичките им форми.
9. Дайте им независимост и те в никакъв случай няма да злоупотребят с нея. Ограничете ги и вижте на какво са способни от дебелоглав.
10. Подарявайте им повече движимости със сантиментална стойност, не се хвърляйте на огромните дарове. Те ценят доста повече концепцията, в сравнение с цената.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР