Какво трябва да направя след края на моята кариера -

...
Какво трябва да направя след края на моята кариера -
Коментари Харесай

Да предам знанията си на младите: Джокович се вижда в ролята на треньор

Какво би трябвало да направя след края на моята кариера - да отнеса знанията си в гроба и да запазя в загадка моята философия и методите ми? Мисля, че е по-логично да предам всичко научено на младите ".

Това сподели международният №1 в тениса Новак Джокович, който за първи път приказва с какво ще се занимава след края на своята кариера. В неделя 34-годишният сърбин от " Мастърс " шампионатите, побеждавайки Даниил Медведев.

" Виждам се в разнообразни функции, в които да оказвам помощ на тениса. Мисля, че мога да се развия и като треньор, това е нещо, което ми е забавно ", разяснява Джокович и приказва за Медведев.

" Трудно бих го научил на нещо, в случай че му бях треньор. В момента той е най-големият ми противник, водач е на новото потомство, най-хубавият тенисист измежду младите и е покрай това да стане №1 ".

От 14 ноември Джокович ще взе участие във финалния шампионат на АТП, който ще се организира в Торино. В края на месеца той ще води и Сърбия на Купа Дейвис, пробвайки да завоюва за повторно конкуренцията.

Сръбският тенисист обаче още не е коментирал дали ще взе участие на през 2022 година Деветкратният първенец в Мелбърн не приказва по тематиката дали е имунизиран против COVID-19, като уредниците на шампионата и държавното управление на щата Виктория вкараха условие професионалните спортисти да са имунизирани.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР