Какво трябва да може един телевизор? През 2019 година, оказва

...
Какво трябва да може един телевизор? През 2019 година, оказва
Коментари Харесай

Телевизор за следващото десетилетие: Philips 8804

Какво би трябвало да може един тв приемник? През 2019 година, става известно, доста неща. През последните няколко години моделите на пазара претърпяха забележителен софтуерен скок. Ако скоро не сте подменяли тв приемника в хола си и не сте разглеждали новите оферти, идващите редове ще ви накарат да го сторите.

В рамките на седмица имахме опцията от първа ръка да се срещнем с едно предложение от титана в промишлеността Philips. Новият модел с мъчно запаметяващото се име 55PUS8804/12 има всичко, от което се нуждаете. И неща, за които не сте знаели, само че без които по-късно няма да можете.

Започваме с външния тип: минималистичен и несъмнено моден, подобаващ за съвсем всяка украса. Нашият модел е с 55-инчов екран (като се оферират и 50- и 65-инчови варианти), с извънредно фини рамки и едно от най-ценните му качества за киноманите - два вградени високоговорителя с мощ по 7,5W и един субуфер с мощ 30W, създадени от Bowers & Wilkins. Те са скрити под първокачествен плат, дело на Kvadrat и основават надалеч по-силен и първокласен тон от този при останалите тв приемници. Поддържа се Dolby Atmos. Самият екран е 4K Ultra HD LED с резолюция 3840x2160.

В задната част на тв приемника, който може да бъде инсталиран или на стената, или върху равна повърхност, намираме четири HDMI връзки, два USB врата и един YPbPr. Медийно наличие може да " пращате " и през Chromecast.
 Снимка 456767
Източник:

Там намираме и едно от обичаните ни качества на тв приемника - запазената марка на Philips - Ambilight. По ъглите са ситуирани интелигентни светодиоди, които осветяват пространството към тв приемника, създавайки чувство за още по-голям екран и вършат филмите още по-вълнуващи. Настройките за тях са многочислени, според от вида медия и обстановката.

Самият екран има характерности, които могат да задоволят и най-претенциозните. Освен това може да се похвали с Dolby Vision и HDR10+. Тук обаче е моментът да ви разкажем за нещо надалеч по-интересно. Знаем, че по-голямата част от наличието, което гледаме, не постоянно е с върхово качество. Philips са вградили няколко " хитрини ", които вземат решение този проблем със размах и за които би трябвало да благодарим на новото трето потомство на видео процесора P5.

Първо, той отстранява в действително време несъвършенствата в картината, провокирани от преноса на данните, като разнообразни артефакти и " шума ". След това процесорът прибавя " умни пиксели ", с помощта на които видео наличие с по-ниска резолюция се трансформира в 4К. Благодарение на P5 цветовете също са по-живи, а контрастът - по-ярък.

Най-впечатляващо обаче е основаването и прибавяне на фрагменти в картината. Тук ще разбираем малко по-подробно: обичайно филмите са в 24 фрагмента в секунда, до момента в който докато периодичност на екрана е 50Hz. Това основава " насичане " при по-динамични промени в сцените. Умният P5 в действително време проучва видеото и основава още един кадър за всеки действителен.
 Снимка 456769
Източник:

Комбинацията от всички благоприятни условия на създадения от Philips процесор е нищо по-малко от впечатляваща и би трябвало да се види онлайн. След като усетите подобрението в картината, изключително при по-стари филми, няма да ви се желае да гледате тв приемник без такива благоприятни условия.

Самият 8804 може да ползвате освен за гледане на телевизия и филми. Телевизорът употребява операционната система Android, което значи, че имате достъп до безчет приложения и даже игри. За по-лесна приложимост на гърба на отдалеченото има QWERTY клавиатура със стрелки. По подразбиране е конфигуриран и гласов помощник, с който може да контролирате тв приемника.

След седмица с него несъмнено можем да кажем, че сме впечатлени и че този модел несъмнено би трябвало да попадне в листата ви, в случай че обмисляте промяна на остарелия тв приемник.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР