Какво точно означава да си силна жена? Какво я отличава

...
Какво точно означава да си силна жена? Какво я отличава
Коментари Харесай

Пет отличителни черти, че сте силна жена

Какво тъкмо значи да си мощна жена? Какво я отличава от всички останали? Ето и отговорите, написа " Тялото ":

1. Тя почита себе си и другите.

Силната жена почита себе си задоволително, с цел да не се отнасят с нея като с бърсалка. Освен това тя отдава същото почитание на другите. Тя знае, че всеки заслужава да има глас и да бъде чут. Тази жена чака хората да се отнасят към нея учтиво, само че не се разстройва, когато хората не се отнасят с нея по този начин, както тя би желала.

Тя е зряла и мъдра и не разрешава неприятното държание на другите към нея да я потиска. Силната жена изненадва хората с разсъдък и примирение. Тя има високо самочувствие, само че без да е арогантна. Тя изисква почитание, само че не изпитва комплекс за предимство.
С други думи, тя се отнася към всички като към равни и чака същото от другите.

2. Тя е самостоятелна.

Тази жена не се нуждае от мъж или родители, които да ѝ оказват помощ да минава през живота си. Тя може да се оправя с нещата ѝ сама, даже избира, пред опцията другите да я разочароват. Тази жена има високи стандарти и огромни цели. Тя е инициативна и самостоятелна. И въпреки всичко независимостта е нож с две остриета. Ако сте мощна жена, пробвайте се от време в точния момент да приемате помощта на другите и да им позволявате да се грижат за вас.

3. Тя знае по какъв начин да управлява страстите си.

Силната жена познава силата на мозъка си и не разрешава страстите да управляват живота ѝ. Тя ги владее и не се оставя да я ръководят. Тази жена знае, че страстите се трансформират непрекъснато, тъкмо като времето. От друга страна, тя също не разрешава на хора или събития да диктуват страстите ѝ.

Вместо да разреши на другите да управляват силата ѝ, тя излага личната си сила на открито пред света. Тя оставя дълготраен отпечатък върху другите хора, тъй като знае тъкмо какво желае във всяка една обстановка. Тя не разрешава на страха или подозренията да я разконцентрират от значимите неща. За да завоюва, мощната жена знае, че би трябвало да даде най-хубавото от себе си. Тя демонстрира самоуверено лице и побеждава всичко, което се изпречи на пътя ѝ.

4. Силната жена поема опасности.

Силната жена знае по кое време да побутне шанса си и по кое време да се откаже. Тя знае, че животът изисква от нас да се натоварваме, в случай че желаеме да растем и да се учим. Тя е наясно, че страхът е спънка. Поема опасности, с цел да израсне. Тя тества своите граници и знае, че те са най-много в нашия разум. Тази жена в никакъв случай не застива в зоната си на комфорт.

5. Тя се пробва да остане положителна.

Позитивното мислене остава на напред във времето в мозъка на тази жена, тъй като тя знае, че не може да живее добре с отрицателна настройка за света. Силната жена не се отчайва. Тя знае, че всичко може да се промени и че човек би трябвало да се пробва да извлече най-хубавото от всяка обстановка, даже и позитива от най-трудната. Тази жена е източник на светлина и за другите хора. Тя гледа към бъдещето и има вяра, че всичко ще се оправи. Тази жена не се фиксира върху проблемите, а се концентрира върху решенията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР