Какво става, когато много бързаш за работа, чакат те хора,

...
Какво става, когато много бързаш за работа, чакат те хора,
Коментари Харесай

Неслучайно той е Скалата: Дуейн Джонсън изкърти портата на имението си, закъснявал

Какво става, когато доста бързаш за работа, чакат те хора, имаш съществени задължения, само че внезапно се случва нещо изцяло непредвидимо... като да не ти се отвори вратата на дома. Ами... просто действаш и къртиш. В случая става дума за врата на огромно, скъпо имение, в което живее една от най-големите звезди в киното, а преди години и в кеча. За него няма трудности, всичко би трябвало да се случи през днешния ден и в този момент, няма време за отсрочване и ненужно мотаене. 

Дуейн Джонсън е прочут още като " Скалата ", а този му прякор несъмнено не е инцидентен. Съвсем скоро екшън звездата показа в Инстаграм фотография и текст към нея, които меко казано " втрещиха " милионите му почитатели. Скалата е употребявал големите си мускули по предопределение.

Когато Дуейн е тръгвал за фотоси се оказало, че портата на имението му, през която би трябвало да премине, с цел да напусне богаташкия си дом, била развалена по някаква причина и... не се отворила. Уточняваме, че става дума за електрическа врата. Така Скалата трябвало да работи бързо и уверено, тъй като не желал да закъснява и да го чакат. Той бил заставен да изкърти електрическата врата на имението си с голи ръце.

Виж още:

В обява в Инстаграм, дружно със фотография на портата, лежаща на земята, холивудската звезда изясни, че стихия предизвикала спиране на електрозахранването, което означавало, че нямало по какъв начин да отвори. Той написа, че все пак трябвало да отиде на работа. Опасявайки се, че " стотици " членове на екипа, работещи по кино лентата на " Black Adam, " ще го чакат, откакто му било казано, че на техника ще му отнеме 45 минути с цел да дойде, той безусловно взел нещата в свои ръце.

" Блъснах, дръпнах и изтръгнах портата ", показва Скалата и добавя:

" Изтръгнах я напълно от тухлената стена, скъсах хидравликата и я хвърлих на тревата. Екипът по сигурността ми посрещна техника и заварчика след към час по-късно -  те явно не могли да повярват, и също толкоз били уплашени и изцяло озадачени по какъв начин съм я изтръгнал. ", написа още Скалата. Напълно уверени сме, че Дуейн би трябвало да получи идната роля на Капитан Америка или Батман, тъй като няма да са му нужни специфични резултати, с цел да избави с голи ръце попаднали в неволя хора.

Виж още: Преслава покори връх, а дребната Паола прави коремни преси с тати

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР