Какво стана с бате Харо и батехаровците? Това попита атакистът

...
Какво стана с бате Харо и батехаровците? Това попита атакистът
Коментари Харесай

ДПС готово с предложения за гражданството срещу инвестиции

Какво стана с бате Харо и батехаровците ? Това попита атакистът Павел Шопов по време на дебатите по активността на краткотрайната комисия за търговията с български персонални документи.

Лидерът на НФСБ излезе да отбрани отстранения началник на ДАБЧ Петър Харалампиев , кадър на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му той бил като пиле в кокошарник, на което е поставена алена точка на главата. Всички го накълвават, както изясни патриотът.

Инвестиционното поданство е борба за вложения, сподели и депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев, който бе и ръководител на комисията за следствие на корупционните схеми при издаване на българско поданство.

В някои страни този вид вложения доближават милиарди. Движение за права и свободи желае вложения в действителния бранш и действителен надзор. Затова и партията към този момент е подготвила съответната законодателна рамка. Трябва да затворим тематиката в този момент, настоя Цонев.

По думите му натискът за капиталово поданство в Европейски Съюз ще се усилва. Само на девет души е обещано поданство с присъди. Законодателството би трябвало да се усъвършенства, уверен е обаче Йордан Цонев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР