Какво стана когато се срещнахте с г-жа Меркел? Приехте ли

...
Какво стана когато се срещнахте с г-жа Меркел? Приехте ли
Коментари Харесай

Горещо от трибуната! Нинова захапа Борисов за бежанците и Меркел, ето какво отговори премиерът

" Какво стана когато се срещнахте с госпожа Меркел? Приехте ли да поемем още мигранти. Казвам го по отношение на един заем от 400 милиона лв., където някъде по документите мернах думата „ мигранти ”, попита Корнелия Нинова от трибуната на Народно събрание министър-председателя Бойко Борисов. " Аз мога да кажа каква позиция заех пред Европейски Съюз. С президента Щайнмайер, Макрон и Меркел съм имал една позиция. Висшеградската четворка не изиска да приема мигранти. Не че не желае спомагателни квоти. Ние се съгласихме да дойдат 1200 в България. Дохдоха двама, като единият избяга ", отговори Борисов.

" Ще ми разрешите ли да построим затвор, в който да вкараме най-малко 1000 мигранти? Ако желаете информация от Гранична полиция, ще видите, че залавяме един и същи човек по 100 пъти. Те просто не желаят да стоят тук. И в Полша не желаят да стоят. Не единствено, че не сме поели нов ангажимент, ние остарелия не сме изпълнили ", безапелационен бе министър председателят.

" Има несъгласия в думите ви за бежанците. Не сме поели задължения, не стоят тук, само че не казвате нищо за заема ", отвърна лидерката на Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР