Какво си мислят повечето от нас, миг преди да се

...
Какво си мислят повечето от нас, миг преди да се
Коментари Харесай

9 въпроса, които жените си задаваме преди секс

Какво си мислят множеството от нас, момент преди да се отдадат на чувствените удоволствия? Най-вече „ О, да, най-сетне! ”. Но също и много други неща.

Сигурно ви е познато възприятието на лудо препускащи въпроси първия път, когато вършиме секс с някого.

Не всички от нас, несъмнено, си мислят идентични неща, само че скорошно изследване открои най-честите страхове и съмнения на нежната половина на планетата преди сублимния миг:

1. Каква ще е броя ми по-късно и би трябвало ли да ми пука?

Все по-малко дами си задават този въпрос. И отлично на тях! Безпокойството, че „ бройката” ни може да окаже прекомерно огромна е обвързвана с визията на традиционалистите, че дами, имали доста мъже в живота си са „ развалени”.

За разлика от нас мъжете са пощадени, както от сходни вътрешни страхове, по този начин и от сходни разбирания на обществото.

2. Да си взема ли душ?

Отново същата неправда – пред мъжете този въпрос не стои. За дамите обаче терзанието е голямо. Не е ли по-добре да се освежа преди секс? Как ми се желае да ухая на чисто! Няма ли да скапва настроението му, в случай че се позабавя в банята? Познато ви е, нали?

3. Ще забременея ли?

Взех ли си хапчето през днешния ден? Дали всичко ще е наред с този презерватив? Обичайно терзание, изключително, в случай че за първи път спим с някого и нямаме никаква визия по какъв начин ще се развият връзките ни.

4. Как наподобявам сега?

Когато моментът настъпи се надяваме, че изглеждаме секси. Молим се да изглеждаме секси! Представяме си се най-малко като Анджелина Джоли в последния й филм. Дали това работи? Би могло. Само не впивайте взор в коремчето си. Гледайте него. В очите!

5. Дали стомахът ми няма да закъркори?

Не че ще настъпи края на света, само че в случай че въпреки всичко закъркори няма да е доста секси, нали? Притеснението може ви се коства необичайно, само че се оказва, че безпокои доста дами преди да се отдадат на ласките на обичания. Препоръчваме ви да забравите за всичко това, когато към този момент сте в обятията му.

6. Какво ли долни дрехи нося сега?

Всяка жена има най-малко чифт долни дрехи, което в никакъв случай, но в никакъв случай не би желала някой различен да вижда. Особено ТОЙ!

7. Разхвърляна ли ми е стаята?

Дали не трябваше да обърна фотографията на баба към стената? Космите на котарака са на всички места! Как можах да не помни празната кутия от шоколадови бонбони на нощното шкафче!

8. Няма ли да скърбя?

Отговорът на този въпрос би трябвало постоянно да бъде „ Не”. Иначе за какво изобщо сте сме стигнали до там? Все отново от време на време не е ненужно да си зададем някой и различен отрезвяващ въпрос.

9. Моля те бъди добър!

Последното не е въпрос, само че е също толкоз значимо. Жените, също като мъжете, желаят да се любуват на секса. И може да е същински разочароващо, в случай че преживяването е неприятно. Особено, в случай че сме харесвали мъжа и сме си представяли по какъв начин остаряваме с него.

Случвало ли ви се е необикновени мисли да ви завладеят преди секс? Можете да ги споделите в мненията под публикацията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР