Какво ще вид донесе април за вашето лично число (жизнен

...
Какво ще вид донесе април за вашето лично число (жизнен
Коментари Харесай

Нели Колева, нумеролог: Хороскоп за месец април 2022

Какво ще тип донесе април за вашето персонално число (жизнен път) от 1 до 11. Вижте своя месечен и цялостен хороскоп за април.
Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще дава отговор гратис на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.

Как да изчислите персоналното си число (жизнен път)?

Пример: Ако сте родени на 14.06.1971 година. Изчисляване: За да изчислите вашето персонално число (път на живота), събират се числата на деня на раждане + това на месеца + вашата година; Получената стойност на виталния път се редуцира до едноцифрено число; Ако се получи двуцифрено, то редуцираме до едно число от 1 до 9;
В случая: 14+6+1+9+7+1=20+18=2+9=11 (числото 11 не се редуцира); Вашето персонално число (жизнен път) е 11.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 1
Април - при започване на месеца е добре да носите червено; този цвят ще ви зарежда с сила и ще можете по- добре да се справите с някои позабравени цели; интервала е подобаващ за креативен порив, за хората на изкуството; за необвързаните дами в любовно- прочувствен план- следва да срещнете специфичен човек зодия Риби- с добра наклонност да пламне буйна и магнетична любов- предстоят красиви преживявания.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 2
Април- в случай че не сте семейни- през втората половина на месеца Венера ще ви даде късмет за една нова любов; Уран също ще подкрепи и ще разгорещи страстите; за влюбените двойки- хората с „ витален път “- „ 6 “- през почивните дни може да помислите за малко пътешестване до място, където ще се насладите на природата; по този начин ще зарадвате обичания сътрудник, ще възродите връзката си; последните дни се концентрирайте върху работните ситуации- Меркурий ще ви даде опция да реализирате своите планове.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 3
Април- този месец ви прави съпричастни, проявявате схващане към обичания партньор; на вашата добрина разчитат и хора от близкото фамилно обкръжение; за някои от родените под знака Рак “- следва мимолетно влюбване, последвано от много бързо обмисляне на сантиментална сватба; дамите Дева, търсещи мимолетно любовно опиянение- последната декада на интервала сте магнетични, с огромна харизма- следва да изживеете приказна приятност в любовта.

 Нели Колева, нумеролог: Хороскоп за месец април 2022

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 4
Април- двойките живеещи на едно място- открийте вълшебството на любовна енергия- за пролет 2022; добре е да релаксирате през почивните дни; комбинирайте с отмора в някое еко село- в тези вируси; самотните души- Венера и Марс ви подаряват щастие; намерете си забавно занимание на открито; в последния уикенд от месеца следва среща с представител на зодия Риби- разчупвате всекидневието с красивото и непознатото.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 5
Април- в любовно- съкровен план- за необвързаните дами- с помощта на Венера и Меркурий ви чакат нови вълнуващи запознанства; Марс може да попречи на някои от вашите планове- в някои „ персонални дни “- през първата декада на периода; в почивните дни релаксирайте посредством музика, танци, повече движение; Нептун ви обезпечава незабравими и магични нощи с представител на зодия Близнак- последната седмица от месеца.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 6
Април от нумерологична гледна точка- края на интервала дава обещание по-голямо успокоение и комфорт; за сантименталните натури- с идването на толите дни- към 20 април организирайте пътешестване с обичания сътрудник до морски град- ще ви въодушеви и зареди с нова енергия; за хората, които връзки не вървят добре- погрижете се хармонията в дома, бита; от вас зависи сплотяването на фамилията, околните, обичани хора.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 7
Април в професионален проект ви чака постоянен месец, само че в случай че търсите промяна- мъчно ще се реализира- налага се да изчакате различен „ персонален месец “; бъдете деликатни в храненето, спортувайте при всеки комфортен миг, движете се повече; не е добре да сте на диета; за необвързаните дами- наблегнете на ярките цветове- имате потребност от повече зареждаща сила, а и по този метод притегляте внимание към себе си; звездите предлагат и по- ексцентрични спа процедури.

 Нели Колева, нумеролог: Хороскоп за месец април 2022

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 8
Април e подобаващ интервал за всички искащи да си покачат професионалното равнище, работа за по-високи финанси, доходи; втората декада- плодородно време да се явите на тест, конкурс за по- добре платена работа, или да изкарате курсове, също преквалификация; в случай че се чувствате самотни- в този момент е момента да си разнообразите ежедневието- приемете предизвикателство от остаряла любов; може да се поглезите и с някоя приятна козметична процедура.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 9
Април - какво сочи вашата звездна карта. През първата седмица е добре да се концентрирате върху работната сфера; по- положително финансово благоденствие - следва в края на периода; сътрудниците влизащи в чести несъгласия през последната декада на месеца- времето след 20 април- добре е да стабилизирате връзката си- като планирате сантиментален уикенд отвън дома; по този начин ще хармонизирате връзките в партньорството с обичания човек; укрепете имунитета си като пиете витамини, консумирайте пресни плодове и зеленчуци.

Хороскоп за месец април 2022 - Лично число 11
Април от позиция на нумерологията /астрологията/- представители на Дева бъдете деликатни при сключване на контракти, тъй като Меркурий леко ви разконцентрира; Юпитер дава положителни шансове на всички Риби, които се занимават с изкуство, писане, разбори да завършат ползотворно своите проекти; Близнаци- добър интервал за надграждане, да се усъвършенствате; може да разчитате на по-големи облаги в края на периода; добре е да наблегнете на спорта след зимните месеци; в свободното време си позволявайте някои удоволствия.

Нумеролог Нели Колева се занимава от 28 години с нумерология, астрология и кабала.  Нели Колева Провежда курсове по нумерология - самостоятелни и групови. Телефони за информация и контакт с Нели Колева:
0888 74 21 78;

02/ 832 1289



Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР