Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна

...
Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна
Коментари Харесай

Михаил Билалов и Мая Бежанска с премиера на комедията Моето мъжко момиче

Какво ще стане, в случай че сте политик в разгара на мръсна политическа акция, която жена ви е напът да провали, тъй като не е тази, за която я мислите? Търсим напълно непредвидения отговор на този въпрос в новата пиеса " Моето мъжко момиче ", чиято премиера е на 7 април в " Theatro оттук канала " в София, научи ДУМА от Татяна Павлова, Артвент. В основните функции влизат Мая Бежанска и Михаил Билалов, а актьорския състав допълват Асен Данков и Теона Димова. Режисьор е Димитър Стефанов, създател - Жад-Рос Паркер. Сценографка на постановката е Ясмин Мандели, създател на музиката е Милен Апостолов.
В центъра на историята на пиесата са Карла - шармантна и динамична жена, и брачният партньор й Франсоа. Вече 30 години техният блестящ живот в сърцето на Париж не може да бъде разтърсен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с невероятна вест, засягаща предишното й. То се стоварва като парен чук върху Франсоа и е напът да убие както кариерата му на политик, по този начин и съвършения фамилен тандем с Карла. И защото една неволя в никакъв случай не идва сама, осиновената им щерка Луиза и нейният предстоящ брачен партньор също имат какво да прибавят в картинката.
Блестящ разговор, умни причини, конфликт на крайни гледни точки и, несъмнено, нула политическа уместност, са единствено част от нещата, които една " дребна " загадка може да отприщи.
Премиерата на спектакъла в София ще бъде последвана и от първа среща с публиката в Бургас на 21 май в Културен дом НХК.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР