Какво ще стане, ако един обикновен човек, честен и принципен

...
Какво ще стане, ако един обикновен човек, честен и принципен
Коментари Харесай

„Слуга на народа“: 15 факта за сериала с Володимир Зеленски, които не знаете

Какво ще стане, в случай че един елементарен човек, почтен и кардинален преподавател, стане президент?

„ Слуга на народа “ дава отговор на този и десетки други въпроси.

В този комедиен сериал скромният гимназиален преподавател по история Василий Холобородко е сниман от камера да беснее поради мизерното състояние в страната си. Когато един от учениците му разгласява видеото в YouTube, то се трансформира в сензация. Всички харесват гръмкото отвращение на Василий.

Скоро, когато предстоят президентски избори, елементарните хора събират средства за таксите, нужни за регистрирането на Василий като претендент. И за изненада на всички той печели! Василий към този момент е новият президент на Украйна, а това е единствено началото на дивото странствуване на президента, задвижвано от гумите на колелото му.

„ Слуга на народа “ наблюдава новия живот на Василий като президент, по какъв начин той се оправя с големите упования освен от нацията, само че и от фамилията и приятелите си. Василий няма интерес да промени живота си. Той желае да остане същият човек, който постоянно е бил.

Иска да живее в жилището си с родителите си, да взема пари назаем от приятелите си и да върви на работа с колелото си; единствено че към този момент не е преподавател по история в гимназията, а най-могъщият човек в страната. Дали тъмните сили на институцията ще смажат този непретенциозен, почтен човек? Или Василий ще оцелее в битката си против институционализираната корупция?

От 18 април всяка делнична вечер в 23.30 ч. феновете на NOVA ще могат да гледат комедийната поредност с присъединяване на президента на Украйна.

Но преди да включите тв приемника, продължете в галерията ни, където ще ви разкрием 15 незнайни обстоятелството за новоизлюпения сериал:
 15 обстоятелството за „ Слуга на народа “, които не знаете  15 обстоятелството за „ Слуга на народа “, които не знаете  15 обстоятелството за „ Слуга на народа “, които не знаете  15 обстоятелството за „ Слуга на народа “, които не знаете
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР