Какво ще се случи в хода на конфликта в Близкия

...
Какво ще се случи в хода на конфликта в Близкия
Коментари Харесай

Мохамед Халаф разкри кога напрежението в Близкия изток ще ескалира

Какво ще се случи в хода на спора в Близкия изток зависи от метода, по който Израел ще извърши сухопътната интервенция, която наподобява неизбежна. Това сподели журналистът Мохамед Халаф в ефира на ппредаването „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 641
" Хизбула " се придържа към резолюция на Съвета за сигурност, която лимитира изстрелването на ракети на повече от 5 км ", сподели още Халаф.

Той акцентира, че е значимо дали Иран би се намесил в спора, с което напрежението ще ескалира. Халаф счита, че това би се случило, в случай че Иран получи информация, че Съединени американски щати ще нападат техните уреди и стратегически обекти.

При възможен подобен процес и Израел ще бомбардира ирански обекти, счита журналистът Валери Тодоров.

„ Този спор излиза от всички граници. Засега Съединени американски щати възпират Израел да не нападна Иран ", съобщи той. И означи, че войната ще се води в градски условия, което ще провокира филантропична злополука.

Халаф означи, че Ливан е следена от Иран. „ Хизбула " не позволява самостоятелни политици да ръководят страната. Групировката играе значима роля в спора сред Съединени американски щати, Израел и Иран “, сподели още журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР