Какво ще се случи с Александра от „Ергенът“?! Истински бунт настана

...
Какво ще се случи с Александра от „Ергенът“?!
Истински бунт настана
Коментари Харесай

Зрители на бунт: Тръгва ли си Алекс от „Ергенът“?!

Какво ще се случи с Александра от „Ергенът“?!
Истински протест настана в страницата на „Ергенът“ във Facebook, откакто нощес бе загатнато, че Александра Гърдева ще напусне формата през днешния ден. Кадрите бяха излъчени в анонса към днешното предаване като по всичко личеше, че Алекс в действителност си потегля.
 Ергенът
Тръгва ли си тази вечер Алекс от „Ергенът“?!

Вероятността Виктор Стоянов да не й даде роза обаче, е повече от минимална, даже неуместна. Двамата се харесват през цялото време, по тази причина въпросният анонс е в действителност непонятен. Единственият вид е Александра да напусне по свое лично предпочитание, само че надалеч по-вероятното е да става дума за страховит трик от продукцията.

„Сигурно са измислили нещо и няма да си тръгне. Кой глупак ще издаде най-важното от епизода авансово?! Ако Виктор не й бе дал роза, нямаше да го покажат на феновете ачик, въпреки всичко единственото, което гонят, е гледаемост и рейтинг“, разясняват в нета.

Каквото и да става, истината е, че феновете демонстрираха всеобща поддръжка за Гърдева. Много от тях скочиха на продукцията и обявиха, че в случай че Алекс напусне, изрично ще спрат да гледат шоуто.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР