Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от

...
Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от
Коментари Харесай

Бомба! Слави Трифонов си купува телевизия

Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от 1 август? Това питат всички - и фенове, и медии, даже и гостите, които вземат участие в безусловно последните издания на “Шоуто на Слави ”. Както самият водещ разгласи на 6 май, то свършва на 31 юли, написа 24 часа.

Отговор към този момент няма. Само клюки, като най-горещият измежду тях е, че Трифонов купува кабелната телевизия “Евроком ”. Към момента и двете страни отхвърлят да има сходна договорка.

“Ще му кажем, тъй като не знае какво има ”, обясниха през смях от шоуто. Екипът на Слави обаче е прочут с голямата си преданост и неналичието на празни приказки. Оттам в никакъв случай не разясняват клюки, а и да има нещо, избират да го кажат по малкия екран, когато всичко към този момент е реалност. В Би Ти Ви описват, че хората от шоуто идват всеки ден усмихнати, държат се общително с всички, работят по доста и качествено, само че не обелват и дума какво ще се случи. “Като италианската мафия са ”, шеговито разказват мълчанието им.

“Няма такова нещо, стига сте чели жълти вестници. Ако има сходна покупка, ще дадем конференция, ще я обявим пред всички ”, сподели пред “24 часа ” и Петьо Стайков, прокурист на шефа в тв “Евроком ”.

Слухът обаче може и да се окаже истина съгласно доста меродавен източник. Той изясни пред “24 часа ” даже и част от бъдещата скица на кабелната телевизия. Слави и екипът му стартират с 3-часова стратегия още от септември. В нея може би ще вършат и шоу, сходно на настоящето, което слиза от екрана на Би Ти Ви.

Подробности - четете ТУК

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР