Какво ще ни се случи в любовта през новата седмица...

...
Какво ще ни се случи в любовта през новата седмица...
Коментари Харесай

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-22 октомври

Какво ще ни се случи в любовта през новата седмица...

Овен

Никога няма тъкмо уместно време, с цел да се влюбиш. Понякога любовта идва, с цел да ни покаже, че въпреки всичко имаме потребност да обичаме и не сме не запомнили по какъв начин става. Не е истина, че времето все не ни доближава за срещи и прекарвания. Ние сме тези, които би трябвало да се постараем, с цел да намерим време да отворим сърцата си. Тази седмица ще ви потвърди, че е време да се влюбите и ще се появи човек, който същински ще ви схваща и ще промени мнението ви за инцидентните срещи.

Телец

Не вярвайте на злословия във връзка вашия сътрудник. Той същински ви обича и в никакъв случай не би направил нищо, с цел да ви нарани. Обърнете се към него и вярата си към него. Не превръщайте дребните камъчета по пътя ви в огромни проблеми. По-важно е какво се случва в сърцата ви, а не какво приказват другите. Това е вашата половинка и няма по-подходящ човек за вас. Не го изпускайте!

Близнаци

Романтичен уикенд ще ви върне страстите от началото на връзката ви. Ако не сте възнамерявали подобен, безусловно потърсете някое хубаво местенце за този уикенд. Имате потребност да останете сами, да си припомните пристрастеността и да си говорите до късно през нощта. Ще бъде незабравимо, дайте си малко отмора от света и останете единствено вие двамата. Ще бъде вълнуващо.
За всички зодии - ТУК:)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР