Какво ще е бъдещето на Call of Duty? Дали емблематичната

...
Какво ще е бъдещето на Call of Duty? Дали емблематичната
Коментари Харесай

Ще зареже ли Call of Duty PlayStation?

Какво ще е бъдещето на Call of Duty? Дали емблематичната игра ще продължи да се предлага единствено за потребителите на Microsoft - без значение дали става въпрос за Xbox или елементарен PC, или и притежателите на PlayStation ще имат достъп до паметната игра?

Този въпрос стартира да вълнува геймърите от целия свят, откакто Microsoft стартира процедура по придобиване на Activision Blizzard - компанията зад COD. Сделката е на стойност 68.7 милиарда $ и се чака да бъде финализирана през средата на идната година. 

Фил Спенсър, шефът на Microsoft Gaming, разяснява опасенията и постави завършек на спекулациите един път вечно. " Call of Duty ще продължи да се предлага и за PlayStation ", безапелационен беше той.  От Sony оповестиха договорката на Activision Blizzard с Microsoft за " несъответстваща по доста аргументи " и точно тогава започнаха слуховече, че идва краят на Call of Duty за PlayStation.

От Microsoft признават, че новият Call of Duty, Modern Warfare II, се показва чудесно на PlayStation - както като гейминг преживяване, по този начин и като пазарни резултати. Същото важало и за Xbox. Именно по тази причина от Microsoft щели да рискуват прекалено много, в случай че решат да се лишат от PlayStation изданието на COD, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР