Какво ще бъде представителството на ДПС в регулаторите?Една трета.Така отговори

...
Какво ще бъде представителството на ДПС в регулаторите?Една трета.Така отговори
Коментари Харесай

От ГЕРБ не поставяли ултиматуми, но днес отново няма да се гледа бюджетът

Какво ще бъде представителството на Движение за права и свободи в регулаторите?

Една трета.

Така отговори Десислава Атанасова от ГЕРБ на въпрос за договорката за регулаторите, която беше оповестена в края на предходната седмица, пред бТВ в четвъртък заран.

" Една трета, тъй като за измененията в Конституцията са нужни 160 гласа, т. е. и тези на Движение за права и свободи ", обоснова се тя.

" С Движение за права и свободи работим по тематиките, които касаят евроатлантическото болшинство ", повтори още веднъж известната теза Атанасова. Но не съумя да посочи една тематика, по която ГЕРБ да има разграничение с Движение за права и свободи в този парламент.

" Днес още веднъж няма да се гледа бюджетът ", разгласи още Атанасова. 

" Искаме явен ангажимент по какъв начин действаме оттук насетне. Днес ще покажем, че преглеждаме законопроекти освен на държавното управление, само че и на депутати ", добави тя.

Иначе от ГЕРБ нямали ултиматум сега (въпреки отхвърли сега да гледат бюджет и данъчни закони, до момента в който министърът на опазването на здравето не анулира уволнението на шефа на " Пирогов " Валентин Димитров-бел. ред.), единствено призовавали за разсъдък - доста било елементарно нещо да се счупи.

Атанасова съобщи още, че самата тя преди дни в диалог с премиера Николай Денков получила неговото увещание, че шефът на " Пирогов " нямало да бъде махнат, имала писмена преписка с министър-председателя. От своя страна министър председателят по-рано сподели, че не е поемал подобен ангажимент пред ГЕРБ. 

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР