Какво се случва с щерката на Гала - Мари Будева?!

...
Какво се случва с щерката на Гала - Мари Будева?!
Коментари Харесай

Това ли е краят между Гала и Джуджи? Мари напът да смени гад...

Какво се случва с щерката на Гала - Мари Будева?! Въпросът си задават всички, които са видели последните фотоси от сторито й в нета. Там, до неотдавна свенливата, деликатна и тиха Мари, се е пуснала гола във ваната. А консуматори са безапелационни, че се е заела да удари дъното, написа kliuki.bg.

Да, правилно е, че Мари де факто не демонстрира нищо от тялото си, с изключение на рамото, само че и малчуган знае каква е концепцията на сходни снимки, освен това публикувани обществено. Всяка дама, която пуска такива фрагменти, цели едно - да разпали мъжките мечти и да го играе съдбовната изкусителка.



Въпросът обаче е за какво точно Мари ще прави това, откакто сякаш тя живее дружно с приятеля си?! Знаем, че Будева още от учебно заведение се загаджи със сина на колежката на майка си - Джуджи. Тя и Константин са почти на една възраст и с изключение на него младата дама не е имала различен другар.

" А може би евентуално това е и повода за всичко, което прави. Може би не го осъзнава, само че желае нещо ново и друго в живота си. Тя е още прекомерно млада, занапред й идва времето да изживява пристрастености и любови... Що ли си мислим, че Коцето скоро ще изгори?! ", разясняват познати на Мари и Гала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР