Какво се случва с журналиста Иван Гарелов? След участието на

...
Какво се случва с журналиста Иван Гарелов? След участието на
Коментари Харесай

Известен журналист заваля думи в Шоуто на Слави, има ли проблем?

Какво се случва с журналиста Иван Гарелов? След присъединяване на мистър " Панорама “ в " Шоуто на Слави “ преди два дни плъзнаха тревожни клюки за здравословното положение на дългогодишния водещ. По време на близо 15-минутното посещение при Трифонов във връзка задълбочаващите се, съгласно шоуто, проблеми с ромите, от изявлението на Гарелов съвсем нищо не се разбираше. Речта му беше накъсана, думите се сливаха, наложи се водещият на няколко пъти да репликира с " Моля? “ и " Какво? “, с цел да откри какво се пробва да каже събеседникът му.

Мнозина позволиха, че е мистър Панорама кара грип с тежка хрема, само че имаше и мнения, че 75-годишният публицист страда от неврологичен синдром, който е увредил речта му. Той на няколко пъти в последните години беше одобряван в болница, претърпя и трагичен случай, при който счупи 5 ребра. Все отново съумя да стане ясно, че съгласно Гарелов, с цел да се реши казусът с ромите, са нужни строги и крайни ограничения, тъй като другояче всеки миг ще настъпи революция с българите. 

Наред с апокалиптичната картина, която журналистът обрисува, той направи и няколко много причудливи изявления, като да вземем за пример да уточни водещия на " 120 минути “ Светослав Иванов като интелигентен и просветен ром, който е съумял в специалността. Това неуместно изказване шокира Слави и той даже не съумя да реагира и избра да замълчи, давайки си сметка, че на Гарелов очевидно не му е добре. Гостът му даже си фантазира, че Светльо Иванов самичък бил изтъкнал този факт от ефира на предаването си, което в действителност в никакъв случай не се е случвало, тъй като просто не е правилно. На фона на общото му положение обаче едва ли някой би му се разсърдил, тъй като към този момент е на възраст, на която болежките и неразположенията стават от ден на ден, написа " Хотарена ". Почитатели на журналиста се надяват да се възвръща бързо и недоволствата му да не са съществени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР