Какво се случва с Георги Христов? Това се питат все

...
Какво се случва с Георги Христов? Това се питат все
Коментари Харесай

Какво се случва с Георги Христов? Стресна с вида си СНИМКА

Какво се случва с Георги Христов? Това се питат все по-често почитателите на огромния реализатор, а повода е метода, по който наподобява напоследък.
Видът на звездата искрено стресна феновете на Българска национална телевизия в новогодишната нощ, тъй като на екрана той изглеждаше, меко казано, неуместно - облечен в половин пола, впит чеп, сако с пайети и червен пояс. И евентуално нямаше да бъде толкоз ужасно, в случай че артистът не бе по този начин мъчително слаб.
Слуховете редят, че Георги Христов е изпит поради алкохолизъм и булимия. И даже и да липсва удостоверение от него по този въпрос, телосложението му несъмнено е задоволително красноречиво.



Всъщност Георги Христов от години страдал от булимия. Понеже обичал да си хапва, само че в това време държал да бъде слаб и строен, още при започване на 90-те почнал да преяжда, а след това – да повръща преднамерено. Постепенно стомахът му все по-трудно приемал храната, написа " Уикенд ".

В същото време артистът има и съществени проблеми с алкохола, а негови другари се тормозят, че той пие по бутилка коняк дневно, което още повече утежнява здравословното му положение, твърди още изданието show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР