Какво се случва с Георги Христов? Болен ли е и

...
Какво се случва с Георги Христов? Болен ли е и
Коментари Харесай

Тревожни слухове за Георги Христов

Какво се случва с Георги Христов? Болен ли е и за какво не наподобява на себе си? Това се питат почитатели на естрадната звезда. Навръх Коледа фенове на Българска национална телевизия и Нова телевизия бяха шокирани от болнавия му тип, а неестествено тъмния цвят на кожата му провокира вълна от странни мнения в обществените мрежи.

На Бъдни вечер музикантът гостува в предаване по Нова телевизия. По мотив най-светлия християнски празник Георги Христов показа, че доста постоянно върви на черква и даже в дома си има олтар.

„ Аз съм набожен човек. Вярвам в силата. Вярвам в положителното и имам вяра, че хората, които имат вяра, са надалеч по-добри”, показа гласовитият артист. На 25 декември емблемата на българската сцена от 80-те години на предишния век се появи в реклама на предаване със свое присъединяване по телевизията-майка, в която също сподели нездравословен загар на кожата. Два дни по-късно Жоро гостува във вечерното предаване „ Българска национална телевизия на 60”. Изпълнителят на безконечния шлагер „ Черно и бяло” бе с толкоз мрачен загар, че в случай че не бе толкоз известен, умерено можеше да бъде комплициран с цветнокож, написа " Уикенд ".

По този мотив плъзнаха клюки, че повода за извънредно кафявия цвят на кожата му и слабият му тип е подлата болест чернодробна цироза. Според осведомени със здравословното положение на звездата, той се лекувал при гръцки професор. Установено на ранен стадий, болестта било изцяло лечимо, защото черният дроб имал рядкото свойство да се възвръща самичък. Най-характерните признаци за цирозата бил точно тъмния цвят на кожата и фрапантната загуба на телесно тегло. Певецът обаче изрично отхвърля слуховете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР