Какво се случва с Дони? Здрав ли е? Направо не

...
Какво се случва с Дони? Здрав ли е? Направо не
Коментари Харесай

Какво се случва с Дони? Музикантът заприлича на каторжник, стопи се с 35 кг

„ Какво се случва с Дони? Здрав ли е? Направо не наподобява на себе си ”, питат се от няколко дни фенове на „ Българската Коледа ”, които са озадачени от външния тип на музиканта. Приятели на ексцентрика, които не са го виждали от дълго време, също останаха слисани от немощния му тип.

50-годишният поп артист се появи на финала на благотворителния концерт неразпознаваем. Единствено близостта му с креативната и житейска половинка Нети и 6-годишната им дъщеря Лилия, издаде, че това е тогавашният бухнал къдрокос реализатор. Според близки на Дони, той е съумял да смъкна над 35 кг от тежестта си. За благополучие, музикалният продуцент е в цветущо здраве, а хилавият му тип се дължал на залитанията му по източите духовни учения и здравословно недояждане.

Изпълнителят на „ Ближи си сладоледа ” не слагал в устата си нищо с изключение на пресни плодове, зеленчуци и покълнали семена.  Манията на Дони и Нети по духовното рационализиране стигнала до такава степен, че двамата почнали да учат тибетски език. Артистичното семейство е посетило Индия, Непал и Тибет. Вече можем да изписваме: „ О, мане, падне хунг ” на тибетски ”, хвали се Нети, която не смъква от врата си тайнствен медальон с въпросната мантра. Мъжът й пък не се разделя с броеница, благословена персонално от Далай Лама. 

„ Купих си тази гривна от Дарамсала, където живее Далай Лама. Мънистата са направени от кости на тибетски крепък. Имах опцията да се здрависвам с Далай Лама, при което той докосна гривната ми. Оттогава не я смъквам от ръката си и имам вяра, че ме закриля ”, уверен е Дони.

Преди 2 години артистът с рискован дух се запалил по здравословно недояждане на японския доктор Фукуцудзи. Според японската техника, непотребната телесна маса може да се разпредели отмерено по тялото и по този начин да се изгорят мазнините. Заемайки съответна поза за 5 минути дневно, човек губи непотребното от масата си и остава само това, което му е нужно, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР