Какво се случва с Дони и защо продължава да отслабва

...
Какво се случва с Дони и защо продължава да отслабва
Коментари Харесай

Дони вече плаши с вида си

Какво се случва с Дони и за какво продължава да отслабва от ден на ден? Това се питат от известно време неговите почитатели, а евентуално и околните му другари.

В скорошно тв присъединяване в " На кафе " артистът стресна с типа си, тъй като наподобява още по-слаб. И преди мнозина да си помислят, че изпълнителят има здравословни проблеми, той самичък прецизира, че е разпален по будизма и не се храни безсистемно. Въпреки това обаче, феновете му са мощно обезпокоени от това, което виждат, написа Шоу Блиц.
 Дони към този момент плаши с типа си

 Дони към този момент плаши с типа си

Наскоро Дони и половинката му Нети приключиха взаимния си албум " 2020 ", продуциран от " Вирджиния рекърдс ", който се появява цели 15 години след последния им албум " Този филм ".

Припомняме, че през 2011-та, когато се роди дъщеричката на артистичното семейство Лилия, Дони и Нети взеха решение да се отдръпват от музикалната сцена за известно време, а в интервала на неявяване Дони образува рок бандата " Фондацията ", с която в продължение на 7 години осъществя околосветско турне на 4 континента: Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР