Какво се случва с човек, когато умре? Този въпрос вълнува

...
Какво се случва с човек, когато умре? Този въпрос вълнува
Коментари Харесай

Пет неща, които се случват с душата след смъртта

Какво се случва с човек, когато почине? Този въпрос вълнува мнозина - медиуми, духовници, елементарните хора, написа trafficnews.bg.

Никой не може да даде прецизен отговор. Остава сама да допускаме, основавайки се на научни обстоятелства, само че и на с нищо голословни данни.

Известният екстрасенс и създател на бетселърите „ Разговор с небесата “ и „ Изцеление на тъга “ Джеймс Ван Праа има своя доктрина. Според него духът се освобождава от тежестта на физическата черупка, която ние назоваваме тяло, и изпитваме облекчение.Това възприятие е доста сходно с това, когато водач излиза от строшен автомобил или когато смъкваме от раменете си тежкото палто и го оставяме да падне на Земята. Що се касае за физическите чувства, то няма никаква болежка, когато душата напуща тялото.

Какво усеща човек, когато умира?

1. Пробуждане

Човек ненадейно изпитва зашеметяващо възприятие на мир, благополучие и обич.

2. Присъединяване

Никой в никакъв случай не умира в самотност. Вашите родственици и близки, с които сте създавали връзки обич през целия си живот, ще дойдат да се срещнат с вас. Те са се приготвили за вашето връщане вкъщи, по тази причина можете да си визиите невероятното възприятие на наслада, когато се връщате у дома.
3. Посещение на личното заравяне или помен

Душата на всеки човек участва на помена и личното заравяне. Понякога роднините усещат това. Дори в случай че формалната гала отсъства, душата на покойника ще бъде покрай своето семейство. Тя ще се намира в обграждане на близки и обичани хора най-малко няколко дни след прехода и другия свят, написа Dariknews.bg
4. Обзор на земния живот

След връщане в духовния дом всеки преразглежда своя земен живот. Човек вижда и претърпява всеки собствен опит, случил му се в телесната черупка. Той още веднъж претърпява всяка мисъл, деяние и дума, които е основал за другите и себе си по време на живота си на Земята.
5. Живот в наслада

Душата на всеки умрял получава достъп до креативен инициативи. Например в случай че човек постоянно е желал да свири на пиано, само че не е могъл заради някакви аргументи, той може да го направи на небето.

Душите на умелите могат да имат всичко, което пожелаят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР