Какво се случва с Андреа и Кубрат Пулев? Темата държи

...
Какво се случва с Андреа и Кубрат Пулев? Темата държи
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: Какво точно се случва с Андреа и Кубрат?

Какво се случва с Андреа и Кубрат Пулев? Темата държи интереса на почитателите в последните дни съвсем толкоз, колкото тази за боксовия мач на Кубрат в Лондон против Антъни Джошуа. Уж се разделиха след 13-годишна връзка, а споделиха един от най-важните моменти в кариерата на боксьора.

Изпълнителката на „ Егоист ” - ария, основана в трагичния интервал на разлъката им, отпътува за Лондон, с цел да поддържа някогашния си избраник. А дали в действителност е някогашен?, питат се и у нас, а и британските таблоиди. Андреа показа в обществените мрежи фрагменти от мача, снима се в залата, от където изгледа представянето на Кубрат, а след това направи и коментар на дуела пред Нова тв. На този декор нямаше и намек за наличието на новата дама до Кубрат, за която самата Андреа разгласи, преди месеци, когато го упрекна в неистини и изневери.
„ Имаше действителни шансове да стане първенец. 99% беше той първенецът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкоз пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор ”, изясни певицата пред Нова тв незабавно след боксовата среща, която Кубрат Пулев разумно загуби.

По време на изявлението на Теодора Андреева, както е рожденото й име, се появи надпис със театралния й псевдоним „ Андреа ”, само че не бе бележит никакъв информативен мотив за включването й в репортажа. Не го направи и водещата на „ Събуди се ” Мартина Ганчева, която преди този момент единствено показа, че пратеникът на Нова тв съумял да беседва и с Андреа. Така не се разбра дали певицата е била включена в репортажа като половинката на Пулев или просто като известна персона, участвала на мача. Самата тя, до момента в който разясняваше усещанията си от боксовата среща, вметна, че не е експерт, а споделя гледната си точка на почитател. А да е участвала единствено като подобен на един от най-важните мачове на Кубрат Пулев е малко евентуално, считат феновете й. Все отново това е първият път, в който певицата участва на боксова среща на Кубрат отвън България.

Докато бяха дружно, Андреа е споделяла, че изживява тежко мачовете му и по тази причина множеството пъти ги гледа сама вкъщи. Феновете си спомнят наличието й на боксова среща на Кубрат в зала „ Арена Армеец ” преди време, когато към момента бяха двойка. Тогава обаче чалгаджийката бе в компанията на приятелката си Николета Лозанова. В Лондон певицата бе напълно сама, стана ясно и от фотография, която тя показа в обществените мрежи. Андреа театралничи за фрагмента в публиката, спазвайки обществена отдалеченост, само че пък без маска. Певицата провокира спорни мнения и с клипче, дни преди мача на Кобрата. Във видеото певицата демонстрира обувките си, като качва десния си крайник на масата пред себе си, плъзва ръка нагоре по бедрото си и повдига леко края на роклята си. Този фасон на театралничене не е оригиналност за нея. Любопитното в тази ситуация е, че Андреа е снимала клипчето в наличието на други хора. Така и не стана ясно къде се е снимала, както не се разбра в какви връзки е сега с Кубрат Пулев. Затова въпросът остава отворен. Още повече, че в средата на ноември двамата снимаха обща фотосесия за марка водка. И тогава се появиха догатки, че са се събрали, само че певицата и боксьорът по този начин и не ги разясниха, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР