Какво се случва с актьора Краси Радков, та е заприличал

...
Какво се случва с актьора Краси Радков, та е заприличал
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков го стопи с диета

Какво се случва с артиста Краси Радков, та е замязял на скелет, питат се от няколко месеца феновете на „ Шоуто на Слави”. След като смъкна към 20 кг от тежестта си, комикът продължава да слабее и към този момент плаши с болнавия си тип. В актьорската вечер в понеделник 46-годишният Краси се появи неразпознаваем. Той влезе в облика на колоритния реквизитор Иван Атанасов-Ванката, който постоянно става обект на насмешки в шоуто. Издокаран в черен необятен костюм комикът изглеждаше още по-кльощав.

От пухкавия тип на Шишо Бакшишо към този момент няма и помен, а стилистите на вечерното предаване са принудени да поставят подплънки на измършавелия Радков, с цел да не скапват предходната визия на облиците му. Актьорът мъчно влиза без грим в облика на баба Вуна, Гацо Бацов и отец Нафърфорий, защото от тогавашния му голям стомах към този момент няма и помен, написа " Уикенд ".

Освен, че тумбакът му се е стопил, лицето е изпито и неясно – несъмнено доказателство, че Краси не се е вталил благодарение на липосукция. Според осведомени, по гледище на брачната половинка си Станислава, артистът се подложил на строга диета, която изчистила скорострелно всички насъбрани непотребни мазнини в организма му. Новата визия се харесала толкоз доста на комика, че той траял да гладува към този момент трети месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР