Какво се случва, просто не е за вярване. Патрашкова и

...
Какво се случва, просто не е за вярване. Патрашкова и
Коментари Харесай

Гала изрита двама от най-популярните си панелисти

Какво се случва, просто не е за поверие. Патрашкова и Юлиан Константинов към този момент няма да са на екран и няма да им слушаме нелепостите, знамение е, скачат от наслада феновете

Местата на Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов изстинаха при Гала. Блондинката ги поряза и двамата към този момент няма да са част от панелистите в „ На кафе “. Новината за изритването им от сутрешното  предаване по Нова телевизия провокира неистова наслада в мрежата. Зрителите към този момент не се надяваха на сходна рокада, само че тава се случи. И към този момент е доказано, факт е!

Двамата се надяваха да се пенсионират при плевенчанката, само че Фортуна им обърна тил.

„ Какво се случва, просто не е за поверие. Патрашкова и Юлиан Константинов към този момент няма да са на екран и няма да им слушаме нелепостите, знамение е! Чудото се случва преди Коледа! Е, към този момент няма да слушаме безсмислените им дрънканици от екрана “, скачат от наслада феновете.

Заплащането на панелистите не е кой знае какъв брой, само че въпреки всичко толкоз години Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов „ точеха сладки пари “ от малкия екран, без да поставят кой знае какви грижи. “Преди обед “ трансфораха в махленска седянка, с помощта на тяхното постоянно злословене от екрана, беснеят феновете.

И се чудят тъкмо какъв оперен артист е Юлиан Константинов, за който света сякаш знаел, а у нас никой не е чувал.

На този стадий се знае, че в „ На кафе “ остават по-младите Дарин Ангелов и Георги Блажев.Останалите лица ще станат известни със старта на новия сезон.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР