Какво се случва между Мика Стоичков и рапъра Кристо? Този

...
Какво се случва между Мика Стоичков и рапъра Кристо? Този
Коментари Харесай

Това ли е новият на Мика Стоичков?

Какво се случва сред Мика Стоичков и рапъра Кристо? Този въпрос разбуни духовете измежду почитатели на изпълнителя, а провокацията пристигна от сантиментална фотография на двамата в обществените мрежи.

В сторито си в “Инстаграм” щерката на футболната легенда Христо Стоичков загатна за околните си връзки с Кристо. Тя разгласява фотос, на което с рапъра се държат за ръце и въпреки да не се виждат лицата им, по татуса разпознахме ръката на Мика. Щерката на Камата е тагнала Кристо на фотографията по този начин, че да не остане и грам подозрение кой е мъжът с нея.
 Малко по-късно тя заяви, че с Кристо продуцират огромен интернационален музикален сингъл. Мика направи това със фотография, на която е гушнала известния рапър. " Ние всички сме Любов ", е написала Мика...
View this post on Instagram
on Oct 19, 2020 at 9:30am PDT
" Моя наслада е да Ви оповестя, че Кристо и аз продуцираме огромен интернационален музикален сингъл и видео клип с присъединяване на международно известни персони, за да напомним какъв брой е значимо хората да се обичат и да го демонстрират по наи-смелия и категоричен метод! Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е единствено началото.. ", написа Стоичков в “Инстаграм”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР