Какво се случва, когато пътят на знанието се преплете с

...
Какво се случва, когато пътят на знанието се преплете с
Коментари Харесай

С хип-хоп на училище: Мила и Алина по пътя към знанието, но с танци


Какво се случва, когато пътят на знанието се преплете с този на танците? Преди една година Мила прекрачи прага на класната си стая за първи път и не не помни всичко належащо за триумфа си.

Още тогава рецитираше стихотворения, само че и танцуваше хип-хоп. Година по-късно Мила е на прага на учебното заведение към този момент като второкласник.

За новата образователна година шефът на 51-во Средно учебно заведение ‘‘Елисавета Багряна‘‘ Асен Александров пожела да е сполучлива, спокойна и най-много присъствена и здрава.

„ Както споделя Йордан Радичков в ‘‘Ние врабчетата‘‘, науката е като велосипеда, като се научиш да караш добре велосипед, караш цялостен живот “, съобщи класният началник на втори клас в 51-во Средно учебно заведение ‘‘Елисавета Багряна‘‘ Маргарита Дашева.

Освен новите познания в учебно заведение, Мила продължава да танцува хип-хоп с нейната сестра по душа Али и с цялостната поддръжка на майка си.

Всяка има собствен усет и жанр. Страстта към хип-хопа обаче е взаимна и фантазията някой ден да станат учители по танци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР