Какво се случва, когато човек има всичко в живота? И

...
Какво се случва, когато човек има всичко в живота? И
Коментари Харесай

Затишие пред буря в премиерния епизод на уеб сериала „Аз съм Изи”

Какво се случва, когато човек има всичко в живота? И може ли една неточност да коства всичко? Новата тийн поредност на продуцентския екип 7Talents „ Аз съм Изи “ разкрива историята на известната Изи и непредвидената учебна война, за която не е готова. Как ще се стигне до нея, гледайте извънредно в премиерния епизод на „ Аз съм Изи “ във.

Животът на Изи е слънчев – тя е измежду най-харесваните девойки в учебно заведение, даже учителите я обичат. Тя сполучливо събира двойки, тъй като няма по-голямо наслаждение от това да направи някого благополучен, само че все пак изпитва компликации в намирането на своята сродна душа.

Първият епизод ни среща и с най-близкия човек и второто „ Аз “ на Изи – съученичката ѝ Криста, която е доста скептична по отношение на мачмейкинг качествата на приятелката си. Тя е мощно обезпокоена и изнервена, само че повода по тази причина не са проблематичните връзки с гаджето ѝ Мартин. Какво се крие зад неприятното въодушевление на Криста, разберете в първия епизод на тийн драмата първо във.

След учебно заведение Изи има среща и със своя непосредствен другар – Миро , който е извънредно признателен за невероятното момиче, с което го е срещнала. Веднага след приятния им диалог обаче животът на ученичката ще се преобърне по непредвиден метод, а провинен за това надалеч няма да бъде рисковата обстановка, в която попада. Не пропускайте да разберете какво още ще се случи в епизодите на „ Аз съм Изи “ всяка сряда в 16:00 ч. във.

Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР