Какво се случи между 01.03. 2018 и днес. Дължите отговори

...
Какво се случи между 01.03. 2018 и днес. Дължите отговори
Коментари Харесай

Нинова: С отказа си от ЧЕЗ, правителството се отказва да защити националния интерес

" Какво се случи сред 01.03. 2018 и през днешния ден. Дължите отговори и истината, господин Борисов, на 3 млн. българи. " Това съобщи в Черна гора водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която взе участие в Балканската конференция “Пътят към европейска балканска среща ”, оповестиха от Българска социалистическа партия.

Тя напомни, че на 01.03. 2018г. министър Горанов съобщи, стоешком до Гинка Върбакова, след среща при Борисов:

" Заявихме ясно желанието си да участваме в тази договорка по един или различен метод. Ако продавачът се съгласи, страната има опцията, през средства от бюджета или частно придобиване – посредством някоя от енергийните компании, да влезе в сходна договорка. Ако страната придобие дял от сдружението, този дял би трябвало да бъде минимум надзорен ".

" Как по този начин, тогава беше оправдано, а през днешния ден към този момент не е? Какво се промени? Нещо се случва зад тила на хората. Или тогава ги излъгахте, с цел да приспите гнева им от задкулисието? Днешното скриване на Борисов от комисията и изказването на министъра на финансите потвърждават тезата ни, че държавното управление стои зад нечии неразбираеми ползи, които ще придобият една трета от доставките на електрическа сила. Кой взе решение страната да не взе участие? Правителството или Борисов еднолично? " - попита водачът на Българска социалистическа партия. Нинова посочи, че държавното управление не е обсъждало това решение и попита дали патриотите са съгласни с него. " Каква е тази метаморфоза- от повреждане на всички концесии до невмешателство на страната в договорка, която визира националната сигурност и живота на 3 млн. българи. Ясно е, че Борисов си трансформира позицията по три пъти дневно, само че вие къде сте в това държавно управление? И още един въпрос - правилно ли е, че ЧЕЗ са внесли искане в КЕВР за увеличение цената на тока, с какъв брой и от кой момент. Излезте и обяснете на българите- кой си играе със ориста им! " - прикани Корнелия Нинова. Тя сподели, че Българска социалистическа партия продължава да упорства страната да отбрани националната сигурност и ползите на жителите и да изкупи ЧЕЗ България. " С отхвърли си от ЧЕЗ държавното управление се отхвърля да отбрани националния интерес ", заключи Нинова. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР