Какво се прави за привличането на пари и късмет ?

...
Какво се прави за привличането на пари и късмет ?
Коментари Харесай

Ритуал с цвете привлича парите и късмета, ето какъв е

Какво се прави за привличането на пари и шанс? Ритуали. Подходяща молитва. Парите и шансът са тип сила. 

Още в Библията написа, че парите ще донесат страхотна болест на хората, като минават от едни ръце в други, парите поемат друга енергийна групировка. Когато се презаредят с такава информация, стартират да вредят. Затова е добре да се чистят от време на време със светена вода.

Интересен и елементарен е ритуалът за привличането на шанса и парите с живо цвете в саксия. Известно е, че растенията одобряват и отдават сила и са чувствителни към околната среда. Важно е да не се избират екземпляри с бодли или остри, мечовидни листа, които имат характерен тип сила, заложена в тях за самоотбрана. По-подходящи са мушкатото, коледната звезда, цикламата, които са със заоблени листа. Задължително е цветето да е цъфнало и да е с розови, оранжеви, светлосини, червени, жълти или бели цветове, които са с удобни трептения. Избягвайте типове с тъмночервени, пурпурни или виолетови цветове.

Всеки би трябвало самичък да направи ритуала, като си избере ден от седмицата, в който счита, че му върви, че шансът е с него. Цветето би трябвало да е „ чисто “, с цел да му се разпореди задачата да ви донесе шанс. Най-добре е да го купите от цветарски магазин предходния ден. Сложете го в стаята, в която спите, покрай главата си. Същата вечер, преди да си легнете, напишете на лист хартия това, което най-силно желаете.

Нереализирани проекти от предходната година, увеличение на оборота на компанията, нова облага, промяна на работата. Не бива да прекалявате с настояванията си, концентрирайте се върху най-важното. Напишете желанието си нечетен брой пъти - 5, 7, 9 или 11, като цифрата го определяте сами. Вземете и няколко житни зрънца и ги увийте в листчето с желанията като пакетче.

Преди да заспите, го сложете под възглавницата си. Житото е семе, знак на живота. По време на съня зареждате дребното пакетче с вашата аура и сила, с което помагате желанието ви да се сбъдне. На другата заран, още преди да сте измили очите си, извадете пакетчето и го боднете в пръстта на цветето, все едно че го засаждате.

От идващия ден, преди да излезете от вкъщи си, оставяйте по 1-2 дребни монети за шанс в саксийката. Според преданието би трябвало да се грижите за цветето както нормално и да вършиме ритуала към 15 дни. Когато саксийката се изпълни с монети, съберете ги и когато минавате около някой храм, ги пуснете в кутията за дарения.

Това е вашата милостиня за това, което желаете да се случи. Тези пари не трябва да се харчат за друго. За ново предпочитание се взима ново цвете. Ако цветето инцидентно загине, не се тормозете, че ритуалът ви е бил несполучлив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР