Какво се е случило с перфектното тяло на Албена Вулева?

...
Какво се е случило с перфектното тяло на Албена Вулева?
Коментари Харесай

Депресия съсипала перфектната фигура на Албена Вулева

Какво се е случило с съвършеното тяло на Албена Вулева? Този въпрос не дава мира на фенове и почитатели, откогато устата журналистка сподели полуголите си телеса в Къщата на „ Биг Брадър “.

От стройните й стегнати форми, с които впечатляваше до неотдавна, няма и диря. Вместо тях отпуснати мазнинки, паласки и целулит избодоха очите на фена, видя „ Галерия “.

Оказва се, че през последните две години Вулева е била в тежка меланхолия, за която знаели само майка й и още една-две близки приятелки на Албена. Пред „ Галерия “ те разкриха, че след присъединяване си във „ ВИП Брадър “ 2014 Вулева очаквала професионалните задължения да завалят и още веднъж да се върне на екран със лично предаване. Изминала цяла година, само че никой не й отправил сериозна оферта. За похлупак гаджето й Недик Недев още веднъж я зарязал поради по-млада дама –красивата Ирена Цанкова, която също се увлича по фитнеса.

Постепенно Албена почнала да се затваря в себе си и изпаднала в дълбока меланхолия, от която не могла да се отърси повече от две години. Следствие на антидепресантите Вулева качила повече от 10 кг и се занемарила. Именно в подобен тежък миг някогашната водеща на „ Сигнално жълто “ преоткрила Бога си в Аллах и сменила вярата.

И въпреки през днешния ден Албена към този момент да не е на медикаменти, килограмите към момента й припомнят за тъмната дупка, в която се намирала. Наднорменото тегло е един от огромните й комплекси, настояват нейни приятелки. И има за какво. Само допреди няколко години Вулева имаше напълно тяло и даже даваше препоръки за здравословно намаляване в уеб страницата си. „ Кой каквото и да ви приказва, дебелата жена е не толкоз привлекателна, колкото тази с завършено тяло. Но, с цел да си проличава, че тялото е завършено, би трябвало да се избавим от тапицерията на сланините “, менторски написа Вулева на уеб страницата си. Журналистката гордо позираше със стройната си фигура, тренирайки в залата, в опит да надъха читателите си. Дори разгласява и фрапантния си диетичен режим, който включваше само место и зеленчуци.

По подигравка на ориста 3 години по-късно „ тапицерията на сланините “ е обхванала трайно тялото на Вулева. Според експерти, смъкването на килограми, насъбрани в резултат на антидепресанти, е съвсем невъзможно…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР