Какво разкрива вашият асцендент? Асцендентът на всеки от нас може

...
Какво разкрива вашият асцендент? Асцендентът на всеки от нас може
Коментари Харесай

Какво разкрива вашият асцендент: Как се запознават различните асценденти

Какво разкрива вашият асцендент? Асцендентът на всеки от нас може да бъде изчислен с помощта тутакси, в който сме се родили. Астролозите са на мнение, че той най-осезаемо отразява нашия външен образ, т.е., държанието ни в обществото.

Става дума за това по какъв начин реагираме във взаимоотношенията си с близките, по какъв начин откликваме на техните молби или казано най-общо, за какви се представяме пред останалите. Асцендентът ни се демонстрира най-силно тъкмо тогава. Това е маската, която си слагаме за пред хората. И въпреки всичко, макар, че става дума за тази част от нас, която е най-видима и най-външна, асцендентът произтича от нашата дълбока вътрешна характерност. Това не е някакво „ подправено лице “, с което ние се опитваме да заблудим близките за същинската си същина. Съвсем не. Асцендентът е просто нашето друго аз, само че това, което с ненаситност демонстрираме на света. Ето по какъв начин другите асценденти реагират при запознанство:

Овен

Той е открит и натурален. Ако заговорите човек с асцендент овен, той незабавно би поел самодейността и вие не бихте могли да вземете думата от него. Това, което ще ви показва ще бъде най-много активност, упоритост и извънреден възторг.

Телец

При запознанството си с асцендент телец вие ще останете прелестно сюрпризирани. Той е радушен и доброжелателен и незабавно ще ви заплени със своята близост и деловитост. Но няма да поеме никаква самодейност. Асцендентът телец просто ще изчака да види вашата първична реакция, преди да предприеме каквито и да било дейности.

Близнаци

Хората с асцендент близнаци са извънредно общителни. Те незабавно ще подхванат диалог и ще ви впечатлят със своята просветеност и предвидливост. Прекаленото им любопитство    обаче може да ви направи неприятно усещане.

Рак

Хората с асцендент рак са много срамежливи и мъчно могат да бъдат заговорени. Те са извънредно възприемчиви към възприятията на близките и незабавно ще усетят дали ги приемате добре или не. Но в случай че съумеете да ги убедите във вашата доброжелателност, те на драго сърце ще ви показват угриженост и също така, ще бъдете очаровани от вроденото им възприятие за комизъм.

Лъв

Асцендентът лъв е сърдечен и прелестен събеседник, което се вижда още в самото начало на запознанството. Той е свободен и ще приказва с ненаситност на всевъзможни тематики, само че най-много за самия себе си. Ще показва милосърдие, жанр и изтънчен усет.

Дева

Хората с този асцендент са много въздържани при първа среща. Те незабавно ще стартират да ви проучват и ще ви оставят да говорите с цел да могат да ви преценяват по-добре. След това, незабавно ще ви уведомят за усещанията си. Това, което можете да очаквате от тях пък е просветеност и деловитост. Ще се впечатлите и от тяхната съвестност.

Везни

Асцендентът везни незабавно ще ви превземе с лъчезарната си усмивка и ще ви окуражи да говорите колкото се може повече. Това ще му помогне да ви реши по-добре, само че мнението му ще остане в загадка. В същото време ще ви заплени с положителните си маниери и изтънченост. Непременно ще ви показва и впечатляваща просветеност.

Скорпион

Асцендентът скорпион е доста затулен събеседник, изключително на първа среща. Нищо няма да научите от него, още повече преди вие да сте разкрили задоволително информация за себе си. Той ще поеме самодейността чак откакто ви изследва деликатно. Можете да бъдете сигурни, че няма да останете безразлични към неговата загадъчност и магнетичност.

Стрелец

Ако се запознаете с асцендент стрелец, първото нещо, което той ще направи е да ви разсмее. После ще се стреми по всякакъв начин да резервира интереса ви към него жив. Ще бъдете очаровани от неговия висок дух и закачлива фриволност.

Козирог

Асцендентът козирог е несъмнено най-сухият събеседник, който в миналото сте имали. При първа среща той е извънредно запазен. Можете да го впечатлите най-силно, в случай че докажете високо публично състояние. Едва тогава ще привлечете интереса му и той ще ви показва своята амбициозност, откровеност и интелектуални качества.

Водолей

Асцендентът водолей е много занимателен при първа среща. Веднага ще ви превземе със своята екстравагантност и на всичко от горната страна ще прояви извънредно внимание към вас. Ще се почувствате поласкани.

Риби

Асцендентът риби първо ще ви изследва и по-късно незабавно ще се приспособи към вас. Още при първа среща ще ви показва съпричастност и ще прояви състрадание във всяко едно отношение. От своя страна ще ви впечатли с истински креативен хрумвания, даже да става дума единствено за това, по какъв начин най-лесно да стигнете до несъмнено място в града.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР