Какво представляваше форсмажора, който предложи Нинова? Той изискваше ние да

...
Какво представляваше форсмажора, който предложи Нинова? Той изискваше ние да
Коментари Харесай

Делян Добрев: Корнелия Нинова отменя пазарната икономика, а Петков и Рашков отмениха демокрацията

" Какво представляваше форсмажора, който предложи Нинова? Той изискваше ние да отменим пазарната стопанска система, да кажем в България повече няма да има пазарна стопанска система и да се върнем към времената отпреди 1989 година Междувременно, с ареста на Борисов ние отменихме и демокрацията, тъй като 1945 година е влизано по същия метод по нощите в къщите на хората, с цел да бъдат те " извличани " от тях, не арестувани, а " извличани ", тъй като това не е задържане, защото няма заповед на арест. И какво излиза - Корнелия Нинова анулира пазарната стопанска система, а Петков и Рашков анулираха демокрацията ", изясни Делян Добрев по bTV.

" Брифингът в Министерския съвет беше спешен пиар, в който се твърдеше, че те нямат доказателства, само че желаят прокуратурата да ги задържи. През цялото време се повтаряха тезите на Васил Божков ", сподели още Добрев.

Точно този министър председател сподели доста глупави неща. Ако той разгласи нещо като нелепост, значи по-скоро то не е нелепост, обобщи Добрев. Той добави, че в предходните дни е имало две вести, които е трябвало да бъдат потулени с този арест – форсмажора, препоръчан от Корнелия Нинова, и визитата на Лойд Остин у нас.

Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков разяснява, че още в понеделник ще бъде сезиран европейският омбудсман поради ареста на Борисов. Той разяснява и дейностите на европейската прокуратура.

" Европрокуратурата няма пълномощия да проверява подобен вид закононарушения. В случай с хазарт не можем да приказваме за потребление на евросредства. Тази прокуратура беше основана за да надгради ОЛАФ. Тя се занимава единствено с закононарушения с евросредства ", сподели Новаков.

По думите му потреблението на необходимост при ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова е било непозволено. " Неотложност се ползва по отношение на наркотрафиканти. Нищо не постанова такива ограничения против настоящ политик ", сподели Новаков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР