Какво правите с тестването на населението, за да има реално

...
Какво правите с тестването на населението, за да има реално
Коментари Харесай

Борисов за тестването за коронавирус: В Гърция са ги тествали повече, но починалите са над 200

Какво вършиме с тестването на популацията, с цел да има действително отразяване на епидемиологичната картина – с тестване? Този въпрос зададе Движение за права и свободи към премиера Бойко Борисов и даде статистика – в Германия са тествани 25 000 души на 1 000 000, Австрия – 20 000, Гърция – 5500, а в България са 3600.
" В Гърция са ги тествали повече, само че умрелите са над 200 ", втрещи Борисов с пояснение. Според него, при нас имало " незабавно " тестване на целеви групи. Той сподели, че сме създали 60 000 PCR теста и имаме още към 60 000 PCR теста.
Още преди месец и половина сме поръчали 1 000 000 теста от Европейската комисия – за какво ги няма, един не е пристигнал. „ Приемаме, че не сме в положение и сме некадърни – а те, и те ли не могат ”, сподели Борисов.
" Четете и другите страни, които купиха бързи проби и в този момент се съдят и се чудят по какъв начин да ги върнат, тъй като на 12 2 са същински ", прикани Борисов.
Какво сподели преди по-малко от час и половина началникът на Националния действен щаб Венцислав Мутафчийски по въпроса с тестването - научете ТУК!
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 28 април "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР