Какво прави Лили Иванова на мъжете, че ги побърква?! Фатална жена

...
Какво прави Лили Иванова на мъжете, че ги побърква?!
Фатална жена
Коментари Харесай

Лили Иванова фатална жена: Мъжете й се пропиват, не могат да я забравят!

Какво прави Лили Иванова на мъжете, че ги побърква?!
Фатална жена се оказа примата ни Лили Иванова, а всички ще схванат това в новата й книга, която ще споделя за любовите в живота й. Този, който още веднъж работи с Лилито по книгата, е Георги Тошев. Очаква се изданието да излезе до броени дни.
 Лили Иванова
Лили Иванова ще се окаже Жената Вамп

В книгата Иванова повдига завесите на персоналния си живот и споделя за мъжете в него, които по никакъв начин не са малко. Повечето от тях към този момент не са измежду живите, само че по-любопитното е, че доста от сътрудниците й се пропиват след връзката си с нея, не могат да я не помнят или не желаят да си спомнят името й, тъй като е разрушила сърцата им.

Такава е историята с огромния Чочо Владовски, който е изпъден от Лили от вкъщи й на улица „Оборище“ по неразбираеми към този момент аргументи. След нея той умира от тъга, пропива се грубо и не може да откри разтуха даже в новата си жена, от която има дете. Чочо оставя детенцето си сираче съвсем новородено като до последно страда по певицата.

Личо Стоунса пък е този, който и до през днешния ден не желае да чува за нея, тъй като разрушила сърцето му, преливащо от пристрастеност. Знае се, че и той има съществени проблеми с чашката.

Колкото до самата Лили, тя постоянно се е клела, че е обичала единствено едни мъж и той е бил Иван Пеев. Композиторът е с нея седем години, само че се разделят със скандал посред сцената. Пеев почива през 2018-та година.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР