Какво прави една сватба велика? Tези двойки ще ви покажат. Принц

...
Какво прави една сватба велика? Tези двойки ще ви покажат.
Принц
Коментари Харесай

Как го правят! Най-екстравагантните сватби и колко струват

Какво прави една женитба велика? Tези двойки ще ви покажат.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Място: Уестминстър, Бъкингамски замък

Година: 2011
Цена: 34 милиона $

Кое я прави екстравагантна: На нея участват единствено към 1900 посетители - разбираемо число, като се има поради бъдещия крал. По-голямата част от сватбения бюджет отива за защитата, защото мястото е цялостно с ВИП персони.

След церемонията, предавана по малкия екран, 650 посетители са поканени на обед в Бъкингамския замък, където двойката излиза на балкона, с цел да се покаже пред обществеността. Кейт заменя булчинската рокля с тоалет на Александър Маккуин за 434 000 $ за вечерята, проведена от принц Чарлз за 300 посетители.

На вечерния банкет има фойерверки и група, водена от Ели Гулдън. Независимо от всичко това, тази женитба не засенчва сватбата на родителите на принц Уилям.

Принц Чарлз и принцеса Даяна



Местоположение: Катедрала " Св. Павел ", Бъкингамския замък

Година: 1981

Цена: 48 милиона $

Кое я прави екстравагантна: На " сватбата на века " общият брой посетители в катедралата е към 3500, а голям брой от 600 000 души цялостни улиците на Лондон, с цел да види младоженците.

Церемонията е гледана пред екраните от 750 млн. фенове. Даяна е с рокля с буфан ръкави и 7.5 метра воал. След церемонията кралската двойка отива в Бъкингамския замък за целувка на балкона.

По-късно те са изпратени на меден месец на кралската яхта Британия за 12-дневен круиз в Средиземно море и Египет.

Шейх Мохамед бин Зайед ал Нахян и принцеса Салама



Местоположение: Обединени арабски емирства

Година: 1981

Цена: 44.5 милиона $

Кое я прави екстравагантна: В същата година, когато английската златна двойка се омъжва, принцът на Абу Даби Шейх Мохамед бин Зайед ал Нахян също подписва брак с принцеса Салама.

В чест на тяхната женитба родителите му построяват стадион, който може да побере 20 000 души за едноседмично празненство. Принцът посещава всички емирства и черпи тълпите.

Амит Бхатия и Ваниша Митал



Местоположение: Париж

Година: 2004

Цена: 60 милиона $

Кое я прави екстравагантна: Церемония във Версайския замък, вечеря в Градините на Тюйлери, приготвена от задгранични началник готвачи, и женитба в палат Во ле Виконт XVII в. наподобяват като тържество единствено за принцеса.

Такава е сватбата на магната и милиардер Лакшми Митал, готова за щерка му. За нея е приготвена индийска храна за 1200 души, които идват от целия свят.

За развлечението на сватбеното празненство се грижат Кайли Миноуг и артисти от Боливуд, има и шоу с фойерверки при Айфеловата кула.

Джордж Клуни и Амал Аламудин



Местоположение: Венеция, Италия

Година: 2014 година

Цена: 4.6 милиона $

Кое я прави екстравагантна: Най-желаният ерген на Холивуд Джордж Клуни се разделя с купата си, сключвайки брак с юриста по правата на индивида Амал Аламудин на живописна гала и банкет във Венеция, Италия.

Булката свети в рокля " Оскар де ла Рента ", а младоженецът в костюм на Джорджо Армани. Двойката настанява своите посетители в хотелите Cipriani и Aman.

На празненството участват единствено 100 души, само че са изпити 250 бутилки шампанско, 200 бутилки водка и 600 бутилки текила.

Петра Екълстоун и Джеймс Стънт



Местоположение: езерото Брачиано, Италия

Година: 2011

Цена: 19 милиона $

Кое я прави екстравагантна: Булката, щерка на магната от Формула 1 Бърни Екълстоун, идва в Rolls-Royce, каран от Жан Алези. Тя излиза от колата във превъзходна рокля на Вера Уанг, вървейки до замъка Одескалачи, където би трябвало да се омъжи за предприемача Джеймс Стънт.

Зелените градини и екстравагантните стаи с аспект към езерото основават съвършената атмосфера за тридневното тържество, изпълнено с фойерверки, звезди и скъпи бутилки вино. Списъкът на гостите включва семейството Хилтън, принцесите Евгения и Беатриче, както и митове от Формула 1.

Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд



Местоположение: Лондон

Година: 2015 година

Цена: незнайна

Кое я прави екстравагантна: Най-висшата класа и елитът на Ню Йорк се събират в двореца Кенсингтън за сватбата на Ники Хилтън и богатия английски банков правоприемник Джеймс Ротшилд.

Двойката приема голям брой кралски особи и аристократи, като принцеса Маро-Шантал от Гърция. Булката е облечена в изящна дантелена рокля на Валентино за 75 000 $.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР