Какво прави Доналд Тръмп с времето си? Мистерията е частично

...
Какво прави Доналд Тръмп с времето си? Мистерията е частично
Коментари Харесай

В ежедневието на Тръмп преобладават телевизия, вестници и Туитър

Какво прави Доналд Тръмп с времето си? Мистерията е отчасти разгадана след приключване на информация в общественото пространство за всекидневието му, написа английският вестник " Гардиън ".

Според уеб страницата Axios от 7 ноември, ден след извършените в Съединени американски щати междинни избори, президентът е прекарал съвсем 300 часа " изпълнително време " (прекарано време, което не е обвързвано с президентските му отговорности - Бел. ред.). Доналд Тръмп е отделил единствено 77 часа за работа, в това число за обмисляне на политики, законодателна тактика и видеоматериали.

Axios се базира на източник от Белия дом, който е разкрил невиждана информация по какъв начин Тръмп прекарва дните си.

Информацията разкрива, че Тръмп е прекарвал 60% от всекидневието си в " изпълнително време " - разбиране, което е въведено от някогашния шеф на кабинета Джон Кели, тъй като президентът ненавижда да бъде лимитиран до постоянен график.

През януари 2018 година сходен теч на информация докара до въвеждането на понятието " изпълнително време ". Подчертава се, че Тръмп постоянно стартира формалните си отговорности към 11,00 часа и организира надалеч по-малко срещи спрямо първите дни на ръководството си. " Изпълнителното време ", както се твърди в обявата, " съвсем постоянно значи време за телевизия и " Туитър " в резиденцията си ".

Сега се добавя, че Тръмп " постоянно телефонира на хора, приказва с хора ". От изтеклата информация излиза наяве, че американският водач става рано и прекарва първите пет часа всеки ден в персонални каузи преди да влезе в Овалния кабинет. Той прекарва всяка заран " в резиденцията, където гледа телевизия, чете вестници и дава отговор по телефона на това, което види и прочете от съветниците, членове на Конгреса, другари, представители на администрацията и неофициални съветници ".

Първата му среща за деня стартира в 11,00 - 11,30 часа - брифинг на разузнаването или 30-минутна среща с изпълняващия длъжността шеф на кабинета Мик Мълвейни.

Говорителят на Белия дом Сара Сандърс разяснява в известие до Axios, че " президентът Тръмп има друг жанр на ръководство от предшествениците си и резултатите приказват сами за себе си ".

Сандърс също добавя, че до момента в който Тръмп прекарва " по-голямата част от деня си на планувани срещи, събития и позвънявания, има и време, което разрешава за по-творческа среда, която му оказва помощ да е най-продуктивният президент в актуалната история ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР