Какво по-оптимистично от това да вечеряте с осем души, които

...
Какво по-оптимистично от това да вечеряте с осем души, които
Коментари Харесай

Вечеря с непознати: Нова мода

Какво по-оптимистично от това да вечеряте с осем души, които в никакъв случай не сте виждали, с вярата да намерите нов другар?

" Устойчивостта, способността да се справяш, вярата, любознанието към другите хора - всички тези качества на оптимизма, както съм ги забелязала, са толкоз нужни за образуването на общественост ", споделя Даниел Баяр Джаксън, треньор по другарство, която има четвърт милион почитатели в TikTok, където дава препоръки за основаване на нови другарства и здравословни взаимоотношения.

Когато се стремите към нови взаимоотношения, оптимизмът може да работи и в двете направления: той може да ви подтикне да търсите нови другари, а може и да притегли нови другари към вас. Според доктор Ема Сепала, учител в Училището по мениджмънт към Йейлския университет и създател на книгата " Пътеката на щастието ", хората, които демонстрират оптимизъм, могат да се радват и на по-качествени взаимоотношения. Хората постоянно са привлечени от тези, които ги " зареждат с позитивна сила ", което доктор Сепала разказва като хелиотропен резултат: както растенията са привлечени от слънцето, по този начин и ние сме привлечени от тези, които имат животворни качества.

Д-р Сепала също по този начин обърна внимание на едно значимо разграничаване в култивирането на нови другарства: не става въпрос за това какъв брой връзки имате, а за това какъв брой свързани се чувствате с тези, които имате, изясни тя. " Мисля, че това е в действителност добра вест, тъй като не постоянно можем да създадем нещо за това с какъв брой хора поддържаме връзка ", споделя тя. Тя даде образец с човек, който се грижи за бебе у дома или който се счита за интроверт.

Или може би някой, който преди малко се е преместил в нов град в разгара на пандемия.

Г-жа Мишо, която е от Ан Арбър, Мичиган, получава ентусиазъм за " Вечеря с другари ", откакто пътува до Лисабон с родителите си през април 2022 година Майка ѝ, Пег Фоен, която е американка от китайски генезис, е научила за тайните китайски заведения за хранене в Лисабон, които работят в частни жилища и нормално се откриват от уста на уста.

Г-жа Мишо също произлиза от семейство ресторантьори. Баба ѝ и дядо ѝ, които имигрират в Съединени американски щати от Китай, отварят китайски ресторант в Плимут, Мичиган, през 80-те години на предишния век. Майка ѝ, госпожа Фоен, е израснала, прекарвайки следобедите си в ресторанта, а като стара отваря френско бистро в Плимут дружно със брачна половинка си, Майкъл Мишо, бащата на госпожа Мишо.

" Анита постоянно е била доста добър хазаин ", споделя господин Мишо, който сега има дестилерия дружно с госпожа Фун на Харсенс Айлънд, Мичиган. Той добави: " Бих желал да мисля, че тя го е схванала малко от метода, по който живеехме. "

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР