Какво по-хубаво от това да гледате филм под открито небе

...
Какво по-хубаво от това да гледате филм под открито небе
Коментари Харесай

Магията на киното под открито небе в столичния район „Връбница“

Какво по-хубаво от това да гледате филм под намерено небе с другари или с цялото семейство?

Лятото е в разгара си – приятна компания, уютна атмосфера, аромат на пуканки, радостен шум и прекрасен филм. Усещане за магия…

През месец август започва „ КИНОНАДА – Животът на огромен екран “ – лятно кино навън. Това е следващата самодейност, проведена от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните – регион „ Връбница ”, чийто ръководител е кметът Младен Младенов .

„ С тази самодейност желаеме да обърнем внимание на връзката сред поколенията, да покажем на феновете, само че на огромен екран, какво и по какъв начин се случва в живота. Как вълнува киното с историите си и с метода на проявление. И какъв брой умения получават децата и младежите, с помощта на взаимно прекарано време с обичаните хора “ , написа още Младенов.

Входът за лятното кино е свободен , а началото му ще сложи първата част на кино лентата „ Корпус за бързо реагиране “ на Станислав Дончев.

Мястото – градинката до площада в село Волуяк. Датата е 4 август от 21:00 часа . Столичният регион „ Връбница “ кани всички фенове на огромния екран да се включат в прожекциите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР