Какво означава ? В нашата болница фантоми няма, всеки е

...
Какво означава ? В нашата болница фантоми няма, всеки е
Коментари Харесай

Доц. Петър Атанасов: В Пирогов фантоми няма

" Какво значи ? В нашата болница фантоми няма, всеки е пациент от плът и кръв, минал е избрана диагностика и 99% от тези пациенти съм съветвал персонално аз. Те не са подправени. Причината за повторна хоспитализиране е постковид синдром. " Това сподели в изявление за bTV доцент доктор Петър Атанасов, завеждащ поделение вътрешни заболявания и коронавирус поделение в " ".
" Кой има тази информация и до какъв брой достоверна е тя? Здравното министерство представител на здравната каса ли е? Аз желая да поканя тук в това студио всеки един от тези пациенти, които счита, че е подправен. Ние сме една от най-проверяваните лечебни заведения и само светия синод не ме е проверявал ", сподели още доцент Атанасов.
 Според някогашен шеф на Пирогов съмнителните хоспитализации не водели до източване на НЗОК Според някогашен шеф на " Пирогов " съмнителните хоспитализации не водели до източване на НЗОК
Съмнителните хоспитализации в " Пирогов " не са довели до източване на НЗОК. Това мнение изрази някогашният шеф на болницата Спас С...
По думите му не се прави разлика сред наименования на пътеката и интернационален код на болестта.
" Не желая да се занимава с пари, моите учители са ме учили, че моята специалност е изкуство. Не желая да влизам във финансови взаимоотношения с пациентите си. Превърнаха ни специалността в долна сергия. Ние в никакъв случай до момента не сме надхвърлили лимита. " безапелационен беше доцент Атанасов.
" Не си ли задават въпроса какво би станало със софийското опазване на здравето, в случай че " Пирогов " не бе съумял да сътвори такава стройна организация, с цел да се пребори с тази рецесия. ", разяснява още доцент Петър Атанасов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР