Какво означава даден човек да има проблем с гнева. Това,

...
Какво означава даден човек да има проблем с гнева. Това,
Коментари Харесай

12-те признака, че точно вие имате проблеми с овладяване на гнева

Какво значи даден човек да има проблем с гнева. Това, което бихте си помислили, когато чуете въпроса, е, че този човек непрестанно избухва и е ядосан. Това обаче не е тъкмо по този начин. 
Да имаш проблем с гнева, значи, че не знаеш по какъв начин да изразяваш себе си по естествен метод, което води до непрекъснатото възприятие, че постоянно вие сте жертвата, не можете  да поставите действително никакви граници и от това се чувствате зле.

Тогава съзнанието ви изключва всички страсти и вие не сте в положение да извършите действителна преценка на нещата.
Ето кои са 12-те признака, че тъкмо вие имате проблеми с гнева.

1. Прекалено докачливи и раздразнителни сте

Не е нужно всякога да повишавате звук, само че когато поддържате връзка с някой вие не преставате да му се дразните и ядосвате. Това е явен симптом, че страдате от извънредно доста подтиснат яд и той ви убива всичките страсти и усеща.

2. Нямате страсти

Винаги се съгласявате с близките и показвате един тип незаинтересованост към всичко, което ви попитат. Когато желаят нещо от вас, а вие съвсем постоянно се съгласявате, без да изразите каквото и да е мнение то значи имате проблем с страстите. Тогава вие сте лишени от всевъзможни усеща като благополучие, горест, наслада.  Това крие надълбоко във вас угнетен гнева, че в действителност вие в никакъв случай не сте били харесвани поради това, което сте.

3. Не плачете

Както казахме към този момент, когато потискаме гнева си потискаме и всички наши усеща и страсти. Ако се подлагате на терапия може доста дълго време да започнете да плачете, до момента в който от вас излезе безусловно целия яд. Причината за този заровен надълбоко яд е най - евентуално това че сте били подценявани или изоставени като дете. Всъщност точно тогава е трябвало да бъде изживяна тъгата, която се е трансформирала в гняв. 

4. Рядко избухвате, само че въпреки всичко се случва

Привидно сте мирен и спокоен човек, само че в доста редки случаи, когато сте уединено със себе си се случва да избухнете и то от нищото. Макар и кратковременно положение това е проблем, който би трябвало да бъде позволен.

5. Губите централизация
Тези 4 зодии могат да излеят гнева си върху вас
Всички хора сме разнообразни както по външен тип, по този начин и по темперамент. Някои от нас показват страстите си елементарно и избухват от най - дребното,...
Прочети повече
Поради това, че подтискате каквито и да е страсти в себе си е допустимо да се концентрирате извънредно мъчно и мислите ви да са безредни. Това се дефинира като недостиг на вниманието.

6. Изпадате в меланхолия

Когато потискате страсти от боязън да не се изложите, постоянно се случва да изпаднете в положение на меланхолия. Трябва просто да приемете, че страстите ви не са нещо срамно или неприятно и да започнете да ги контролирате. Така ще изключите натрупването на яд разследване на неизразени страсти.

7. Разстройвате се от незначителни неща

Случва се да реагирате пресилено на някои дребни обстановки. Потискането на страстите постоянно се трансформира такова държание.
Най-лошите черти на зодиите
Всеки има своите тресчици за дялане, някои по-големи от други. Единственото, което можем да създадем, е да ги приемем и да опитаме да ги...
Прочети повече
8. Представяте си, че убивате

Това не ви прави автоматизирано неприятен човек. Когато имате такива мисли е знак, че сте имали някаква контузия в предишното. Подобни показа от ваша страна освобождават арестувания яд. За да се справите с това положение е належащо да потърсите профилирана помощ.

9. Прибягвате към зависимости

Зависимостта е метод да избягате от действителността. 

10. Чувствате се отпаднали
10 нездравословни страсти, които ни пречат на щастието
Няма по какъв начин всеки да се усеща непрекъснато благополучен. Човешкото схващане прелива от разнообразни страсти и рано или късно може да се почувстваме н...
Прочети повече
Когато потискате страстите си  е доста евентуално да се чувствате изтощени и да отслабите даже имунната си система.

11. Често страдате от схващания или главоболие

Когато потискате страсти схващането и главоболието са постоянно срещан метод гнева да се изяви физически в тялото.

12. Имате проблеми с тежестта

Може би най - публикуваният способ да потиснете възприятията си е да намерите разтуха в храната. Вследствие на това се появява и казусът с наднорменото тегло.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР