Какво очакват депутатите от новата служебна власт? Още от същото“

...
Какво очакват депутатите от новата служебна власт? Още от същото“
Коментари Харесай

Какво очакват депутатите от новата служебна власт?


Какво чакат депутатите от новата служебна власт? „ Още от същото “ - по този начин партиите разясниха новия-стар длъжностен кабинет.

Оставяйки властта напълно в ръцете на „ Дондуков “ 1 политическите сили настояха за почтени и транспарантни избори и приканиха министрите да стоят настрани от предизборното съревнование.

България да пази външнополитическия си курс във връзка с войната или пък да стоим настрани от еврозоната са единствено част от препоръките на партиите. и останаха удовлетворени от единствената рокада в кабинета - счита на министъра на културата.

Като задача номер 1 в листата към служебния кабинет партиите записаха – вотът през пролетта да е почтен.
„ Очаквам да провежда изборите по най-подходящия метод “, сподели Тома Биково от -СДС.

„ Това предизвикателство става доста по-голямо в този момент с хартиената бюлетина и там приканвам изключително Министерство на вътрешните работи този път да си свърши работата безупречно “, означи съоснователят на „ “.

„ Да се надяваме, че няма да създадат някакви пакости в интервала на изборите, ние ще следим тяхното държание “, сподели и от „ “.

Задача номер 2 – министрите да стоят настрани от предизборната акция.

„ Да дават безпристрастен терен, да няма министри, които да вземат страна в политическата полемика “, изиска.

„ Да не се месят в акцията, да работят за това България в 49-то Народно събрание да има постоянно държавно управление “, сподели и Тома Биков.

Кабинетът „ Донев “ се оправя добре – това е оценката на. „ За промяната на Минеков – мисля, че е доста заслужено решение, доста навременно решение, поздравления за президента. Най-слабият министър, несъмнено “, сподели Йордан Цонев.

Промяна в обществената политика желаеха пък от. „ След премахването на 25 стотинки за литър гориво – сега няма съответна помощ за хората поради високите цени на горивата “, съобщи от своя страна.

А от „ “ настояха – кабинетът да не прави крачки към еврозоната. „ Нито има мандат за това, нито пък има някакви справедливи стопански или финансови аргументи да го прави “, сподели водачът на партията.

От „ “ се тормозиха за околната среда. „ Заради преобладаващите североизточни ветрове от Украйна към България настава замърсяване с тежки метали, които попадат в почвата, въздуха и водата “, сподели Виолета Комитова.

Не на последно място - от „ “ приканиха да не се трансформира външнополитическия ни курс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР