Какво обичат мъжете повече от секса? Всъщност това може да

...
Какво обичат мъжете повече от секса? Всъщност това може да
Коментари Харесай

Има 4 неща, които мъжете ценят повече от секса

Какво обичат мъжете повече от секса? Всъщност това може да бъде префикс или котката му, обичаната му бира или футболен мач, или можете да комбинирате всичко в едно и даже да поканите другари, тогава сексът несъмнено ще отиде на назад във времето. Разбира се, това е повърхностна преценка, само че въпросът въпреки всичко изисква по-сериозен отговор. Олга Романов, фамилен психолог, описа повече по тематиката.
Най-вероятно бихте желали да знаете какви неща в действителност въздействат на възприятията му, с изключение на интимността, тъй като това е най-високият тип физическо наслаждение, което ни е разполагаем, и също по този начин не допуска отрицателни последствия.
Колко пъти сме чували фразата: „ Всички мъже желаят секс “? На 19-годишния мъж му се коства, че това е правилно, на 30 това избледнява на назад във времето, а на 70 към този момент наподобява, че сексът не е безусловно главното нещо в живота.
Известно е, че дамите би трябвало да се усещат обичани, с цел да вършат секс, само че мъжете също би трябвало да вършат секс, с цел да се усещат обичани. Нека да разгледаме по-задълбочено какво тъкмо получават мъжете, когато вършат секс. Разбира се, има физическо наслаждение, само че има и по-дълбока нужда, която също се удовлетворява. Нарича се "нужда от несъмнено леговище ".
И по този начин, какви съответни неща може да обича един мъж повече от секса?

1. Разбирането
Когато се прибра от работа след тежък ден, който стартира в 7 сутринта и към момента не свършва, тъй като никой не анулира работните чатове. Когато стои в запушване час и половина и се прибира у дома, само че се сеща, че е не запомнил да купи сметана и чесън, както поискахте. Когато всичко това се случи, единственото нещо, което той желае е просто да падне с лицето надолу в леглото, да включи сериала, футбола, тениса или конзолата, може би да изпие пиво или да поръча пица и в този миг той желае просто да си до него, да го изслушаш и да не задаваш непотребни въпроси.

2. Приемането
Мъжът прави оценка, когато не се опитваш да го промениш. Вие го избрахте по този метод, тъй че не му казвайте какъв брой скучен е стилът му, че сте ядосани, че той дърпа одеялото, когато спите дружно, или пиете парещ чай. Истината е, че в началния стадий на връзката всичките му привички наподобяват даже сладки. Приемете, че той не е съвършен и му покажете, че не го съдите за минусите му. Това ще бъде вярната мотивация.

3. Ласките
Със или без секс, гушкането в леглото е най-хубавата терапия. Това му дава опция да се почувства покрай вас без половия развой, а и това също е идеалният миг за мъжа да приказва за възприятията си.
Понякога му се желае да се прибере у дома и да види не невъздържаната богиня на секса в чорапи, а нежна котка в уютна пижама. За да можеш просто да я прегърнеш и да забравиш за всичко. Релаксиращият масаж ще го направи същински благополучен.

4. Непринуденост
Когато мъжът доближи несъмнено равнище на връзка, той стартира да се държи друго. Той към този момент е посочил на какво е кадърен, привлякъл е вниманието ви и желае да бъде себе си. Когато ядете юфка дружно след рождения ден на някой от вашите другари, тъй като сте прекомерно мързеливи да станете и да приготвите закуска, когато можете да се разплачете дружно, откакто гледате Hachiko за десети път, всичко това основава специфична, неповторима атмосфера. И с всяка жена в сериозна връзка, тя ще има своя лична. Това са моментите, които най-вече помните, тъй като в тях и двамата сте същински.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР