Какво обаче е B&B Design Group? Студио за интериорен дизайн

...
Какво обаче е B&B Design Group? Студио за интериорен дизайн
Коментари Харесай

Катерина Борисова и Борислава Руйкова - лицата зад B&B Design Group

Какво обаче е B&B Design Group? Студио за интериорен дизайн и планиране, което е композиция от знанията на Катерина и Борислава. Идеята им идва в инцидентен диалог и студиото става действителност. Катерина извървява много дълъг път в образованието си в московската школа, само че основно натъртва на 3D макс планиране. Именно по този начин събира всички нужни познания и умения, с цел да може да осъществя вижданията и чувствата си за вътрешният интериор. Въпреки че Катерина има пристрастеност към строителството на здания и редови къщи, само че това остава на назад във времето.

Борислава Руйкова пък приключва „ Лесотехнически университет “ в София и по-конкретно, специалността „ Инженерен дизайн “. Стартира планове в областта на жилищният интериор като има корица за списание „ Интериор,дизайн магазин и архитектура “, само че бързо минава в публичен интериор, в който има сполучлива кариера към този момент над 15 години. Нейни осъществени планове има както в България, по този начин и в чужбина. Реализирани планове има с Радина Гешева и Алекс Ковачев, както и доста други.

Двете сполучливи дами в две разнообразни посоки, само че в една специалност – Катерина Борисова и Борислава Руйкова засвидетелстват любовта си към интериорният дизайн в B&B Design Group.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР