Какво ни очаква през юли - време ли е за

...
Какво ни очаква през юли - време ли е за
Коментари Харесай

Какво ни очаква през юли? Ето прогнозата на Алена

Какво ни чака през юли - време ли е за значими решения, ще преодолеем ли комплексите си, вижте препоръките на най-хубавия български астролог Светлана Тилкова - Алена, написа flagman.bg. През юли последователно се освобождаваме от властващата страст, наситила дните ни. За да сложим началото на нашите нови задания и да изпълним проектите си, съветът ми е да забравим прибързаността при взимане на решения, както и да реализираме фантазиите си за материално благоденствие, само че без оглед на средствата.

Ако си позволим да пренебрегнем потребностите на другите хора или да им наложим нашите разбирания, с цел да печелим посредством тях, неуспехът ни е сигурен. След това мъчно ще възстановим провокираните от нас самите загуби.

В годината на Слънцето при мнозина ще се изявят внезапно и ненадейно проблеми, подбудени от прикривани мъчително потискащи ги в продължение на години комплекси. Дошло е време за избор.

Или плахо се крият от живота в комплексите си, или вършат радикален прелом и трансформират към по-добро живота си, макар че се опасяват от този непостижим товар и неразбираемото бъдеще. Надмогнат ли страховете си, а юли им го разрешава, животът им скоро ще се трансформира в порив и напредък, за какъвто постоянно са мечтали.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

На мощните и уверени хора месецът подарява мощ. В наша изгода е да се предпазваме от прибързани обещания, които след време ще ни потискат душевно и ще ни натоварват материално, в случай че сме били великодушни, с цел да помогнем, само че добротата ни не е била оценена. Месецът е добър за начало на личен бизнес.

Не изключвам държавното управление да сътвори проблем с подписването на спогодби за вложения на междудържавно равнище, тъй като ще се окажем в губеща позиция с дълготрайни последствия. През този месец сме длъжни да оправим проблематичните връзки в персонален и настоятелен проект, колкото и да сме горди и с засегнато его.

Хора, при които чувството за невървеж е засилено, ще избират да се самосъжаляват и депресират, вместо да работят. И още веднъж предизвестие към нашите политици, ако са захласнати от предпочитание да бъдем добротворци при разрешаването на непознати спорове. Месецът не е подобаващ за задачата.

В изгода на всички, които работят зад граница на държавна работа или независимо, е да внимават и да не се замесват в връзки във щета на страната в която са, с цел да си спестят правосъдното дирене и присъдите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР