Какво ни говорят номерата, под които партиите ще се явят

...
Какво ни говорят номерата, под които партиите ще се явят
Коментари Харесай

Азарей: Кои партии случиха на номера и кои са каръци

Какво ни приказват номерата, под които партиите ще се явят на изборите на 14.11.2021 година

Възраждане е с бюлетина номер 5 . Тяхната цел е да се осъществят в една свободна среда. Притежават възприятие за самостоятелност и пригодливост. Имат капацитета да реализират нещо по-интересно. Дори и числата ще ги поддържат за по-добър резултат.

Атака е с бюлетина номер 11 . Те ще стартират проявата на мощ и експанзия. Но тази сила изисква канализиране. Дава им се предимство и налагане над другите. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

Движение за права и свободи е с бюлетина номер 17. Те ще проявят нюх към съответно осъществяване и работливост. Ще запазят своя постоянен резултат, без значение какво ще се случи. Може да се чака реализиране на уравновесена позиция. Ще разчитат на някаква защита. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

Вътрешна македонска революционна организация е с бюлетина номер 21 . Благодарение на рецесията с Република Северна Македония партията ще има по-ясна позиция към симпатизантите си. Очаква се положителна настройка.

Има Такъв Народ е с бюлетина номер 24. Ще се наложи нужда да се създадат пожертвувания. Дава се прочувствено напрежение. Задълженията, които се поемат към гласоподавателите, ще би трябвало да се извършват. Като цяло е удобна датата на изборите за " народняците ".

Политическа партия е с бюлетина номер 25. Дават се блокажи, които спъват блестящия напредък на новото формирование. Явява се нужда от обсъждане и работа върху структурата и листите. Налага се образование в придвижване. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

Демократична България е с бюлетина номер 30. Силата им е в връзката. Появяват се нови шансове за триумф. Могат да чакат поддръжка от небето.

ИБГНИ е с бюлетина номер 31. Успехите им се дължат, с помощта на положените старания. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

ГЕРБ-СДС е с бюлетина номер 32. Предстои им удобно развиване, доколкото може да бъде в тази нелека за тях позиция.

Българска социалистическа партия е с бюлетина номер 33 . Влиянието е хармонично. Идеите, които стартират, ще привлекат вниманието на електората. Ще им следва по-плодотворно съдействие. В деня на изборите социалистите ще получат удобно въздействие на числата.

Вероятно като резултат след вота на 14 ноември ще се реализира един мощно фрагментиран парламент.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР